the body shop

 

2013

 

New year

 
Vaknade för ungefär 1 timme sen. Nu sitter jag och kollar igenom bloglovin och har precis tänt mitt chokladljus :love: WAH, det luktar choklad i hela mitt rum!!!!! Klockan 7 kommer gästerna hit och vi ska äta en massa gott och kolla på raketerna vid 12 :D Hur ska ni fira nyår? 
 

Vad jag köpte på väla. video

 
Det ska inte så "titeltext här" det var meningen att det skulle stå "vad jag köpte" ahhhaaha! ;)
 

2012

 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, mycket. Som att åka till Norge, kramat Ulrik mm.


2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga nyårslöften...


3. Dog någon som stod dig nära? Nepp :D


5. Vilka länder besökte du? Norge vad jag kommer på..

 

6. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013?  Ingenting viktigt egentligen. Inget år slår 2012..

 

7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 26/5- då jag träffade Ulrik på vääälidigt länge (eller ah, 2 månader..hha)


8. Vad var din största framgång 2012? Ingen aning...

 

9. Största misstaget? Vet inte faktiskt..

 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Feber har man ju haft...hahaha

 

11. Bästa köpet? Mitt 50mm objektiv..kanske?

 

12. Vad spenderade du mest pengar på? Ulrik prylar...

 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, när Ulrik sa att han kommer sakna mig! :')<3

 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Imagine, Alla Ulrik låtar, Dansa pausa, Vart jag än går.

 

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? GLAAADARE!! :D :D :D

 

16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit mer på stranden  och sånt kanske...

 

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit vid datorn...eehhee...

 

18. Hur tillbringde du julen? Hos farmor och farfar :D

 


Med eller utan färg?

 
Klockan 1,typ, åker jag till väla och shoppar. Hoppas det finns saker kvar nu..haha! ;) Ska också in på Ikea och köpa doft ljus, bara för jag typ blivit beroende.. Sen ska jag pussla! Hahaha, har blivit värsta pussen nörden nu när man kommit in i det!

Fråga:
Här är en bild på min syster, är bilden finast med färg eller svart och vit? Kan inte bestämma mig...

Bloggtips

 
Gillar ni smink, mode, skönhet? Då tror jag att Makeupandstuuff.blogg.se kan vara någonting för er. Den här tjejen skriver om smink,naglar,outfits,sin vardag,mode. Hon ger tips på olika sminkprodukter och så också. Hon är också ett mega fan av Ian Somerhalder och The vampire diaries :D 
Hon har också en youtube kanal som ni kommer till genom att klicka HÄR! Där lägger hon upp videos på hur hon sminkar olika sminkningar och så. 
 
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg:

Lite prat

 
Idag har jag inte gjort någonting! Jo, svarat på kommentarer och pusslat. HAHA :D Imorgon ska jag till väla och köpa saker på rean. Kanske gör en video med det jag köpt när jag kommer hem. Får se om jag är på humör då. Annars vill jag bara tacka för alla fina kommentarer ni skriver, blir jätte glad! Och det är sjukt att jag klättrar upp på topplistorna i foto kategorin på bloggportalen :D tack!

Pussla

 
Jag och mamma har börjat pussla. Vi har kommit en bit så vägen men är långt ifrån färdiga. Det är jätte roligt och klurigt. 

Catch the day

 
Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Ska jag vara vid datorn hela dagen och svara på kommentarer osv, eller ska jag ut och fota med kompis..eller jag vet vad? Haha får ta dagen som den kommer ;)

Kik funderingar

 
 
 
 Spelade precis in en video, men den blev as tråkig så raderade den direkt, HAHA! Såg inte klok ut heller för den delen. För några minuter sedan var jag nere och åt smörgåstårtan som jag tjatat om hela dan' och den var god :thumbup:
Funderar på att skaffa kik, så att ni bloggläsare (och kompisar) kan skriva med mig där. Om jag skaffade en, skulle ni i så fall skriva till mig? Haha! (bilder från we<3it)

Fredagsmys!

 

Hej alla! Kom precis in från att varit ute och fotat... i typ bara 5min. Haha. Nu sitter jag i min säng, har precis tänt mitt goa vaniljljus som börjar så smått lukta i hela rummet. Det var svin kallt så kunde inte vara där ute, händerna trillar av känns det som. Bilderna blev inge bra de heller. Snart kommer farmor och farfar hit och firar mamma och så ska vi äta smörgårdstårta! :D

Bloggportalen

 
Jag vet inte om detta är bra eller så, haha. Men jag ligger just nu på plats 49 av alla "proffsbloggar" om foto och konst i hela svergie (på bloggportalen)  :D Men det kanske är enkelt att komma dit, ingen aning. Registrerade mig där för 2 dagar sen ;) Somsagt jag vet inte om det är något speciellt med det, men det är ju kul! ;)
 
upd- Nu ligger jag på plats 43 :D
 

Grattis mamma!

 
Idag fyller min mamma år, det ska vi fira hela dagen med smörgårdstårta och gott! Vad ska ni göra idag :question:

EMELIE

 

News

 
Wah! Som ni ser så har det kommit nya saker här på sidan! Ny header, profilbild och lite till :D Tyckte det blev hyfsat bra! Nu ska jag kolla på sagan om ringen 1, bara för min familj blivit galna i filmerna efter vi sett the hobbit som var super duper mega bra!! :thumbup:

Nya bilder kommer

 
Sticker nu iväg för att möta upp Emelie. Vi ska ta nya bilder på varandra och lite sånt som jag kommer använda här på bloggen! :D

Little things-cover

 
Kolla in när min kusin sjunger little things av one direction. Gilla, subscriba, lägg till i favorit och allt det där, haha! 

Big in japan- långfilm!

 
För några veckor sen gick det en serie om Ulrik, big in japan. Nu klockan 15.00 så kommer det en långfilm om det! Så jag har köpt godis och ben&jerry's! Kommer vara aktiv på twitter och twittra om det som händer! (vellamunther heter jag)

3 bra och dåliga saker med att ha blogg

 

Mina julklappar-video

 
 

TAGGA!

 


Photos from Christmas

 
 

JULAFTON

 
Säger ännu en gång, god jul! :love: 
Snart åker jag och familjen till farmor och farfar för att fira julafton med paket och god julmat. Har redan öppnat lite paket från mormor och morfar och släkten uppe i Småland, gör alltid det på morgonen och sen resten av paketen på kvällen när tomten kommer. Alla mina julklappar kommer jag visa för er i en video som kommer upp i veckan :D
här får ni en halvbrusig bild på min syster:

God Jul!

 
 God jul på er alla önskar Vendela!! :love: Ha en riktigt bra julafton!

Dan före dopparedan'

 
Dagen innan julafton är verkligen väldigt lång. Det är som Håkan bråkan säger "världens längsta dag". Klockan är bara 4 och det känns som att flera år gott juuu!! :( Är redan jätte trött så ska faktiskt försöka ta och sova lite.. haha! Sen ska hela familjen kolla på uppesittarkvällen och spela bingo, om jag nu orkar.. Haha!
Håller på att ladda upp dagens video nu, men är inte säker på att den kommer komm aupp idag tyvär.. om inte syns den här på bloggen på tisdag! :love:

VIDEOBLOGG

 
Sitter här med Annie min kusin och vi spelade precis in en video! Kolla om ni vill.... haha!
 

INSPO

 

Julklappsspelet

 
Körde precis julklappsspelet med släckten från Småland. HAHA, vilket liv det är. Alla skriker på varandra nästan hela tiden och vissa får utbrott från höger till vänster. Haha, men roligt är det ju ;)
Jag vann 2 saker. Ett vanilj ljus och en uggla som man ska sätta ett ljus i. Ljuset ska jag tända direkt när jag kommer hem för det luktar så himla gott! :thumbup:
'

Sjuktligt bra

 

Påväg till Småland

 
Igår så jag ju att vi skulle åka igår, men det blev ändring på det. Just nu sitter jag i bilen påväg upp till mormor och morfar för att ha lite julfest :thumbup: Är jätte hungrig så ska bli så gott med julbord :D

 

Jaw

 
Brukar inte göra länkbyten men nu gör jag ett undantag. Det är ju väldigt bra för båda känar ju på det :thumbup:
Nu tycker jag ni ska kika in på de här 3 fina tjejernas blogg. De uppdaterar ofta och skriver om allt från  vardag till inspiration. Klicka på bilden för att besöka deras riktigt fina blogg :love:

JULLOV

 
Är verkligen glad just nu! Jullovet har precis börjat för min del, jag har fått ganska bra betyg för första gången och ja... allt är jätte bra :D Tråkigt att nästan all snö är borta, nu när julafton är påväg. Nu ska jag ta det lugnt, läsa lite, spela lite gitarr. Ska ni göra något roligt på erat jullov :question:

Haha :thumbup:

 
 

För er som är rädda

 
Den 21 December, dagen då jorden går under...eller? Haha. Visst är man lite rädd att jorden ska försvinna fast att man är helt övertygad av att det aldrig kommer inträffa. Så känner jag i alla fall :}

Some pics

 

Julkänslor

 
Efter skolan stack jag och Elin ner på stan och köpte julklappar, vi fikade sjukt goda chokladmuffins också :D Äntligen börjar jag få lite julkänslor. Julgranen är inne, har köpt julklappar, bakat lussekatter, bakat julgodis, lyssnat på julmusik och mer! :thumbup:
 
btw- hade heöt glömt bort julstrumpe inläggen...haha :O och vet inte vad och när jag fick grejorna så ja vi får se hur det blir med det där. Förmodligen kommer det upp imorgon. Sen vill jag också säga att jag ska vara hos mormor och morfar och fira jul på lördag till söndag. Så ska försöka göra någora tidinställda :)

dagens pepp

 

Julebak

 
 

Lär dig göra världens godaste julgodis

 
Har ni hört talas om det? Bounty bollar :D
Det är sjukt gott och ni måste göra det nu innan julafton (eller efter). Det är cocos bollar som man sen rullar i choklad och (sen i vårt fall) strö på med lite madel :thumbup: För att ni ska kunna göra dom så har jag skrivit ner receptet precis här under bilderna
 
Ca 50 st (gör dem ganska små)

Fyllning:
50 g smör
1/2 dl sirap
1/2 florsocker
2 dl vispgrädde
1 krm salt
1 påse kokosflingor (200g)
 
Garnering:
200g ljus blockchoklad
 
Gör såhär:
Blanda allt utom kokosflingorna i en kastrull och koka tills smeten blir seg (lite som kola) ca 25 min. Rör om ofta så smeten inte fastnar.
Tillsätt sen kokosen, tag av från plattan och rör om väl. Låt svalna. Rulla sedan till små bollar. Låt stelna i frysen i ca 30 min.
 
Smält sedan chokladen över vattenbad. Det är förbjudet att vatten ska hamna i chokladen, den minsta lilla droppen kan göra så att chokladen stelnar istället för att smälta... :O Doppa kokosbollarna i chokladen och låt stelna på bakplåtspapper. Förvaras kallt :)
Så enkelt är det. Roligt att göra och den blir riktigt gott! 
 

Tredje advent-video

 
Nuså är äntligen videon som egentligen skulle komma upp i söndes uppe.
Men här har ni lucka nummer 3, en film när vi bakade lussekatter och när vi klär granen :thumbup:  

Inga läxor här inte

 
Äntligen! Så skönt att inte ha några läxor! Nu känner man verkligen att julen är påväg... fast endån inte. Har inte köpt julklappar eller någonting. Jag önskar mig inte något speciellt i julklapp heller, eller jo. Att Ulrik kommer till mig på julafton. HAHA!! :D
Aja, nu ska jag ner och baka julgodis! Simma lugnt! :thumbup:
(gammal bild)

Fina saker

 
Kolla vad fina kläder jag hittade på bikbok. När jag var på väla igår provade jag faktiskt tröjan i mitten, skulle köpa den men hade inte pengar över till den, tråkigt nog :( Vilken tyckte ni var finast?

ELLEN 2

 


Lär dig skånska!

 
 

Gammal bild på Nora

 
Godmorgon! :D
Bara en hel skolvecka kvar sen är det lov. Så himla skönt ska det bli! Ska ni göra något speciellt på jullovet :question:

Det krånglar

 
Försökte imorse med att lägga upp videon med efter en timme avbröts allt så jag fick ladda upp den på nytt. Men det avbröts också :( Sen har jag ju varit borta heela dagen idag nästan så har inte haft tid att ladda upp den. Så får se när videon kommer upp, kanske imogon. Julstrumpe inläggen är inte heller publicerade här, det kommer imorgon. Nu måste jag läsa lite. Simma lungt :thumbup:

ELLEN

 
Fick med Ellen ut för att fota till min header. Men det blev inga bra bilder, så vi tog på henne istället ;)

Jag måste vara nöjd

 
Hola chicos! Försökte precis fota till min header men allt blev pannkaka alltihop... :( Jag vill ha en ny header, men jag orkar inte fota en :P Haha! Jag måste ju vara nöjd med headern... Får se om jag får med min syster ut och fotar några bilder till mig innan jag ska till Väla och köpa julklappar och kläder till julafton! :thumbup:
 

Det börjar närma sig natt

 
Idag har det varit en sån depp dag. Började redan med gårdagen då jag fick reda på att Ulrik skulle till Malmö och spela på musikhjälpen. Jag bor bara 1 timme från Malmö så jag bestämmde att jag skulle dit såklart. Men mamma vägrar att köra mig för att det var snöstorm i hela Skåne. Så då satt jag i min säng och grät utan att sluta i över en timme. (Kolla mina sorgsna tweets på twitter). Saknar Ulrik så mycket så det går inte att beskriva.
Kan inte vänta till Melodifestivalen :(
Nu ska jag dejta sängen och fortsätta läsa på egoboost som snart är utläst. Simma lungt och sov gott :love:

Lite nytt i bloggen

 
Hej! :D Ni kanske har sett att det tillkommit lite nya saker här på bloggen :thumbup: ? En utav de nya sakerna är headern, men den är bara tillfällig till min nästa header som kommer komma förmodligen innan jul och den kommer vara super duper mega fin. Håll i er säger jag bara, HAHA! :D Bakgrunden ska jag ändra också + lite fler små saker. Simma lugnt kompisar!

Lusse lelle Lusse lelle

 
Igår bakade jag och mamma för fullt. Det blev många lussekatter och alla var jätte goda! Har ni bakat lussekatter i år?
 

December 14

 
 
 

Friday

 
 
Jag sitter själv och bara tar det lungt efter att ha bakat lussekatter! Gott blev det.

Vunnit fototävling!

 
Hade riktigt tråkigt, så jag spelade in en videoblogg där jag pratar om ingenting....

December 13- LUCIA

Idag låg det ett nagelack och ännu en reflex i strumpan :D

Sitter i bilen

Hej! Har haft mycket att göra idag! Skola, gitarr och så har jag kikat in en snabbis h&m för att hitta julkläder. Men hittade en annan tröja istället. Haha. Nu ska jag hem och plugga engelska :(


Hur du laddar ner typsnitt till din dator (mac)

Hej! Fick lite frågor om HUR man laddade ner sina ur coola typsnitt till gimp. Nu är det såhär att jag inte riktigt kommer ihåg hur man laddar ner till andra datorer förutom mac. Tyvär. Men för er som har mac, kolla om ni behöver hjälp.
1. Gå in på dafont.com och hitta ett typsnitt du vill ladda ner. Tyvär så är nästan alla typsnitt på engelska så det finns oftast inte å,ä och ö med i texterna.
 
2. Längre åt höger så finns det en knapp där det står download. Klicka där!
 
3. Nu kommer ditt typsnitt sparas i dina hämtade filer. Leta upp det där och klicka på det =)
 
4. Antingen kommer det komma upp en mapp eller så kommer det komma upp såhär på direkten:
Men om det inte kom upp så på direkten kommer det förmodligen se ut såhär:
Om det kom upp på direkten klickar du bara på instralera typsnitt nere i högra hörnet. Om det kom upp en mapp med olika filer klickar du på typsnittet och sen kommer då den rutan komma upp. Klicka då instralera typsnitt :)
 
Så enkelt är det! Frågor? :D

December 12

Idag har jag faktiskt ingen bild att visa er. Idag fick jag tomteskum i julstrumpan och alla tomtarna ligger redan i magen! WAHA! föreställ er en bild på tomteskum här under? :D

VINNAREN

http://evelinaelofsson.blogg.se

December 11

Idag fick jag en handkräm och ser ni något bekant? Haha jo, likadan lukt som lypsylet och min dusch kräm. Förvånar mig inte om det kommer en till sak i samma "smak". Haha

Har so

Just nu har jag SO. Vi pratar om Egypten och ehyptens historia... inte så himla kul.

December 10

Idag fick jag ännu ett lypsyl. Kommer ni ihåg min dusch kräm jag fick den 4:de december? Det är likadant fast i lypsyl, samma dofft. Lypsylet är väldigt lent... haha. Det är verkligen lent.. vet inte hur jag ska förklara bättre...

December 9

Glömde helt att lägga upp gårdagens så här får ni en bild på vad jag fick i julstrumpan igår.
Ett vitt artliner nagelack. Väldigt bra om man ska göra fransk manekyr! :D

Nu ska jag läsa

Har i uppgift av skolan att man ska läsa en bok till nästa vecka. Kom på det igår så har bara en vecka på mig nu. Men jag läser det ganska fort får jag hoppas. Jag kommer i alla fall läsa boken egoboost! av Isabella Löwengrip (Blondin Bella). Eftersom jag bloggar själv kommer det bli roligt att läsa hennes bok (y)

Vad vill ni att jag ska lära er i gimp?

Rubriken lyder. Verkade som att mitt förra inlägg om hur man gör en cool text i gimp uppskattades av många, väldigt roligt att se. Så jag tänkte göra ett till gimp tips men ingen aning vad. Kom med förslag om vad du vill lära dig så kanske det kommer ett inlägg om det senare :D

Till alla er mysteriet på greveholm fans

Om inte så måste ni det. Verkligen roligt. Det är Leif som var med i första Greveholm som man får hänka på. När han läser tidningen, när han skriver på facebook mm. Koppla ditt facebook konto på mindre än 5 sekunder och prova ni också. Ni kommer inte ångra er. (psstt skicka smset som han säger att man ska skicka, slå sen upp nummret på hitta.se)

Andra advent

Nu kommer del två av min adventskalender. Videon är inte alls i bra kvalitet och ljudet suger, videon är inte heller speciellt lång. Men har verkligen inte tid att ladda upp det igen och att spela in något annat. Närsta vecka kommer det vara mycket bättre.
 

Årets pepparkakshus

Kolla in vårt oerhört snygga pepparkakshus. Jätte gulligt ju!
Är med och tävlar hos KEELA i hennes julkalender om en valfri prudukt från macskal.se. Delta ni också här :)

NORA vinterporträtt

Idag var jag ute och fotade med Nora och Emelie. Efter en timme ungefär skulle Emelie hem och baka så jag och Nora gick hem till henne och åt och dansade just dance mm. När vi fotade så ställde jag in en massa konstiga inställningar på kameran så alla bilder blev suddiga och en massa sånt. Så ni får de hyfsat bra korten som inte blev konstiga i kvallen helt enkelt (y)

Emelie vinterporträtt


Rolig sak

Nu kör vi på en antingen eller. Kommentera vad ni v'ljer mellan de 8 alternativen :D

Ska fota


December 8


Rolig katt

Har du en tråkig lördags kväll? Kolla då på videon under. Haha så rolig, inget man inte får missa. Kolla gärna på den om och om igen, ju mer man ser den. Ju roligare blir den. Hahahhahaa.

Dagens pepp


December 7

Idag låg den ansiktsmask i min julstrumpa. Tror det är två olika...? Ska nog testa ikväll i alla fall :) WWEEHOO

Hur gör du en cool text bild?

Vet att några av er vill att jag ska berätta hur jag fixar t.ex. en sån här bild:
 
Här har ni svaret!

1. Börja med att öppna gimp. (Jag använder gimp 2.8)
 
2. För att få ut ett "papper" att skriva på går man in på "Arkiv,Ny.."
 
3. Om du klckar på det kommer det komma upp en sån här ruta. Ändra pixlarna till den storlek du vill ha. Jag brukar ta 800 bredd och 300 höjd för det mesta.
 
4. Klicka nu på a:et som befinner sig i Verktygslådan. Om du inte har verktygslådan uppe klickar du på "Fönster, senast stängda dockningar" och sen kommer verktygslådan komma upp som förslag. Genom att klicka på a:et betyder det att du kan lägga till en text.
 
5. Dra nu med musen över ditt papper och skriv det du vill skriva.
 
6. Ändra sedan typsnitt,storlek och färg. Hitta fler coola texter på dafont.com
 
7. Nu ska du öppna ett nytt lager. Om du inte har lager-mönster rutan gör du som med verktygslådan. "Fönster, senast stängda dockningar" och så ska lager-mönster komma upp som förslag. När du ska göra ett nytt lager klickar du på det lilla pappret som är brevid den lilla mappen längre ner.
 
8. Då ska det komma upp en sån här ruta. Klicka bara då på OK.
 
9. Nu kommer ditt nya lager befinna sig i lager-möster rutan. Dra sedan ner ditt nya lager så att det hamnar under din text.
    
 
10. Gå sedan till verktygslådan igen och klicka på penslen.
 
11. Under där kommer det komma upp den här rutan. Här ändrar du storlek, opacitet, vinkel, vilken pensel du vill ha osv.
Du kan ändra färg här:
 
 
12. Rita sen vart du vill att din ritning ska vara.
 
13. Vill du nu få en "ram" runt om du text gör du så här:
Högerklicka på din text.
Då kommer en ruta komma upp, längre ner ser det ut såhär:
Klicka på alfta till markering.
 
14. Då kommer det att bli en liten ram runt om texten
 
15. Klicka nu "Markera,förstora"
 
16. Ändra hur stor ram du vill ha runt din text här. När du klickat OK kommer du se att en tjockare ram rör sig runt din text.
 
17. Öppna ett nytt lager och dra sedan ner så att lager #1 är under din text. Dra sedan den vita färgen ut till bilden och släpp.
 
18. Då kommer det se ut såhär. Klicka sen "markera, inget"
 
19. KLART!
 
 
Sådär. Vad tyckte ni om inlägget? Satt och gjorde detta istället för att plugga. Är jag snäll eller? Undrar ni om något mer så kan jag göra ett till inlägg om det :)
 

December 6

Idag fick jag en liten tomte skål. Jätte söt ju!

VAD HÄNDE?

När jag loggade in precis hade jag flera stycken kommentarer men ingen aning varför, där folk skriver en massa snälla saker och är så sjukt snälla! Jag bara undrar, hur kom ni in här? Haha, blev helt förvånad när jag såg statistiken och kommentarerna...MEN TACK! Ni är as bäst!<33333333

Pluggar till NO prov

 
 

December 5

Idag fick jag två saker i min julstrumpa! Ett lypsyl som lukar sååååååå gott! Kan inte förklara hur gott det luktar men typ aprikos och sen luktar det jätte mycket så det är som typ perfym och det smakar godis (nej jag har inte tagit en tugga av det..haha). Sen fick jag också en reflex från "Annas pepparkakor" weho! haha...

TIPSAR OM NOVELL

Kan tipsa om en Ulrik Munther novell som är riktigt bra. För er som inte gillar Ulrik...tror jag att ni kan tycka om den endån. En sålänge har det bara kommitt ut ett kapitel, men den är så bra endån! Kika in på den här!

December 4

 
Idag låg det en dusch kräm i julstrumpan med lukt av citron och vanilj. Eftersom vanilj är min favorit lukt så blev jag jätte glad! :D

December 3

Idag fick jag en jul ask! Bra att ha ju. Tror jag ska lägga alla mina plektrum där faktiskt (y)

Hey winter land


Är med och tävlar om ett budskapssmycke

Hej! Ni har väll inte missat att Kella har en julkalender på sin blogg? En tävling varje dag, awesome! :D Idag kan man vinna ett budskapssmycke. Jag skulle vilja att det står Munther på det, haha. Delta ni också på keela.se.

My heart on weheartit

Här har ni några av hundra bilder från my heart on weheart it! Om du vill följa mig så heter jag Vendela015 :-) 
Om du inte har ett konto så skaffa, det är riktigt kul :D

Just remember, I was there when no one else was

 

JAA! Nu har jag äntligen gjort en liten snö fotografering! Blir mer sen när jag ska till farmor och farfar på julfika! :D

Chubby Bunny med Julskum?

Nu börjar min "advents kalender". Varje söndag fram till jul kommer en videoblogg släppas med jul inriktning. Kommer bli så kul att göra detta! WEHO. Här är första videon:

GLÖM INTE TÄVLINGEN

Ni får komma ihåg att inte glömma tävlingen där ni kan vinna en header gjord av mig. Vinnare dras nästa Söndag.
 
 

TÄVLAR

Är med och tävlar i Pontus tävling om att vinna ett egendesignat mobilskal! JAA! Jag som gjorde ett inlägg med alla egendesignade skal som jag ville få sätta på min iphone! Åh, om jag vinner kommer jag skrika av lycka typ...HAHA. Delta här
 

December 2

Idag fick jag en jätte gullig mugg som är perfekt att dricka glögg ur, lagom stor! :D
 
Kan säga att den perfymen var riktigt bra, för den håller i sig än :O

Jätte blåbär?

Haha nej, det är inte jätte blåbär som ligger utanför mitt hus, men visst är det likt?

December 1

Tänkte inte bara göra en videoblogg varje Söndag, ska också lägga upp vad jag får i min julstrumpa varje dag. Så här har ni första saken jag fick. Det är en perfym som lukar gott...haha.

Bilder från julmarknaden

Förra lördagen var jag på julmarknad. Jag tog med kameran men glömde helt bort att lägga upp bilderna, så nu får ni dom! ;)