Nu sticker jag till Göteborg

Jag har tyvärr inte hunnit att göra tidinställda inlägg tills imorgon, men ska försöka göra det när jag får tid. Ni får ha det bäst!
 

Ny ögonfransböjare

Hej! Idag vaknade jag och mådde inte alls bra, men jag gick ner och gjorde frukost endån och jag börjar känna att jag mår illa och börjar kallsvettas mer och mer. Tillslut mår jag så dåligt så att jag sätter mig vid toan och ropar på pappa. Sen kommer jag inte ihåg mer. Jag vaknade på golvet i tv rummet och allt var så obehagligt allt ihop. Nu mår jag iaf bättre och jag har varit nere på stan och köpt en ögonfransböjare. Skulle egentligen köpt en jacka men hittade det inte. Ikväll sticker jag och familjen till Liseberg och imorgon ska jag träffa Ulrik igen. Ska bli super kul och hoppas jag orkar med detta nu!
 
 

Autumn in Gina Tricot

som ni ser har jag gjort om lite här på bloggen, är inte så nöjd så vi får se hur länge det stannar...
 

Unboxing augustis glossybox♥

 

Sneek peak- agustis glossy box

Hej! Idag kom jag hem från tossjö lägerskola med klassen. Det var faktiskt roligare än förväntat. När jag kom hem låg agustis glossy box på sängen och jag gjorde snabbt en video på när jag öppnar den, så den kommer förmodligen upp här på bloggen imorgon. Är så nöjd med denna box :D
 

Tossjö


erik segerstedth

 

Without you

 Har ni hört Oscars nya låt? Om inte tycker jag verkligen ni ska det, för annars missar ni något. Så sjukt bra låt!

Eric Saade

 
 

Dop

Godmorgon! Idag ska jag på dop. Min kusins barn ska döpa sig. Det ska bli kul för har inte varit på dop sen jag var väldigt liten. Hoppas ni får en jätte bra dag.
 

butterfly fly away

 
 
 

Kräftskiva

Igår hade jag kräftskiva med lite grannar och Emelie. Jag och Emelie hade jätte kul och det var jätte gott med kräftor. Nu ska jag snart åka upp till Småland och hälsa på min mormor och morfar och sen imorgon ska vi på dop. 
 
 
 

Kräftskiva ikväll

Hej hej! Idag är det äntligen fredag igen. Har redan tröttnat på skolan och vill ha mer lov nuuu. Ikväll blir det kkräftskiva med grannarna och Emelie. Det ska bli sjukt kul. Har ni redan haft kräftskiva eller ska ni? :)
 
 

Fuktgivande masker

 

emelie de forest

 
 

She got the power

 
 
 
 

pluggtips

Hej! Har nyss sett nya avsnittet av pretty little liars och nu ska jag plugga lite, så nu när skolan börjat kanske det är lite kul med pluggtips så här får mina 3 bästa tips:
1. Jag pluggar jälv bäst på biblioteket. Man får så mycket mer gjort och blir inte distraherad av en massa andra saker som man blir här hemma.
2. Om du har läxor gör dom direkt när du kommer hem, eller på morgonen om man har tid till det. Då har man hela kvällen fri.
3. Använd en kalender. Då håller du mycket bättre reda på läxor, prov och allt. Du får mycket mer gjort också.
 
 

state of drama

 
 

anton ewald

 
 

Favoriterna på youtube

1. Antonia gör skönhetsrelaterade videos. Jätte rolig och hon gör super bra videos.
2. Keyyo vloggar om allt och inget. Hon är verkligen jätte rolig och gör jätte bra videos.
3. Om du vill hitta bra träningsvideor på youtube rekomenderar jag starkt blogilates. Check it out!
4. Michelle Phan är nog min favorit på youtube. Hon gör skönhetsrelaterade videos och redigeringen, kvaliten. Allt är bara super duper bra!
5. Linn gör också skönhetsrelaterade videos i bra kvalité och så. Så om ni inte prenumenrerar tycker jag ni ska göra det.
6. Miranda sings är nog den roligaste personen på youtube. Ni måste veeerkligen kolla in hennes roliga videos.
 
klicka på numrerna för att komma till rätt youtuber.

Mellanmål

Hej! Idag var det första skoldagen och det gick väll helt okej. Rätt segt men slutade halv 12 så det var bra det. Cyklade hem med Nora och nu har jag gjort dott mellanmål. Nu ska jag svara på mejl och blogga lite.
 

Oscar Zia

 
 
 
 

Kalender 2013-2014

Imorgon börjar skolan för min del och jag är inte på något sett taggad inför det. Men iallafall, jag har designat min egen kalender och jag tycker den blev snygg. Tyckte inte man såg så mycket av den i min senaste video eftersom solen lyste in så mycket. Men här har ni en närmre titt :)
 

Rix Fm festivalen i Malmö

Igår var en grym dag! Köade i timmar till 17:30 då Rix Fm Festivalen i Malmö, med världens bästa munthers och gick på Oscars signering. Jag gick inte på Ulriks för det hade börjat bli mer folk och var rädd att förlora min plats. Sen har jag ju träffat Ulrik såå många gånger så ja... Det var bland annat Anton Ewald, Loreen, Eric Saade och såklart Ulrik.
 

Dagar att minnas i en burk

Något jag haft sen nyår är en burk där jag lägger i dagar att minnas, fina stunder, ögonblick. Jag ska inte väckla ut lapparna förens denna nyår till 2014. Kommer bli så kul att läsa alla lappar sen på nyår. Roligt att tänka tillbaka på fina minnen♥
 

16 augusti

Idag har jag... Sommarjobbat
Snart ska jag... Fixa blogginlägg och sticka till Emelie och ha kul med Filippa och Emelie.
Sen ska jag... Äta, sova.
Just nu vill jag... Till RIX FM festivalen i Malmö!!! Kommer någon av er kanske dit?
 gammal bild jag tog i borås på bästa ulrik.
 

Jätte mycket snyggt från BIKBOK

 

Wanties over all

 

Whats in my school bag


Vecko Revyn

Hej! Idag har jag varit hos farmor och farfar hela dagen. Vi åt och sen stack vi till coop och köpte lite fika. Då fick jag en tidning och valde vecko revyns nya. Äntligen har jag en ny tidning, var verkligen jätte längesen jag köpte en ny.
 

Ny skolväska

Nu har jag äntligen en ny och snygg skolväska! Köpte den innan med mamma på stan och jag gillar den jätte mycket. Köpte även ett capo till gitarren men tror nog inte det är nödvändligt att visa direkt. Har tänkt att göra en what´s in my schoolbag video och ni vill det såklart. Så om ni vill det kommentera!

3 bästa

 

8 saker

•jag kan inte äta ketchup, för det är så äckligt.
•jag har mega rädd för fåglar.
•jag vet inte exakt hur många gånger jag träffat ulrik…
•jag är väldigt pratsam när man väl lärt känna mig.
•jag har opererat mig i min högra arm.
•jag är INTE rädd för spindlar.
•jag ÄLSKAR gräslök, kan äta det till allt.
•jag har aldrig sett itanic.
 

Fixa mysigaste hemmakvällen!


Mer amerikanska pannkakor

Ellen min syster gjorde ännu fler amerikanska pannkakor men nu med bär och sirap till. Gud vad gott det var!
 
 

Världens bästa dag

Igår var en sjukt grym dag när Ulrik spelade i min hemstad! Köade i 10 timmar och träffade världens bästa människor, köpte glass, kollade när Ulrik repade och när han spelade innebandy och Ulrik var sjukt bra! Vet inte vad jag ska skriva med för det hände så många bra saker så jag knappt kommer på någon nu, haha!
 
 
 

Wanties från- nelly.com

1. 2. 3. 4.

fireworks

 
 
 

Ljusfesten

Hej hej! Idag runt hav 6 stack jag, Emelie och Filippa ner till stan och gick runder lite och åt god grillad macka på Espresso house. Sen senare på kvällen kom alla båtar och till sist fyrverkerierna som det kommer komma bilder på sen.
 
 
 
 
 

Amerikanska pannkakor

När jag skulle gå ner och äta frukost står min lillasyster och gör amerikanska pannkakor. Gud vad glad jag blev! Och de var suuper goda. Bra start på dagen! Ikväll sticker jag ner till stan och kollar ljusfesten med förmodligen Emelie och Filippa om de nu skulle, annars får jag hitta någon annan. Haha ses!
 
 

regnig dag

Hej på er. Idag har jag inte gjort någonting. Bara kollat på the vampire diaries, kollat twitter, fangirlat, kollat facebook. Men det är kul! Har också druckit drickan här under som jag rekomenderar för den är jätte good. Så KÖP KÖP KÖP!
 

jensulrikmunther

Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva min enorma kärlek till den här killen, men jag ska förska göra det här så kort som möjligt (fast att inlägget kommer bli väldigt långt endå).
 
Folk som inte får uppleva det här kommer aldrig förstå det här, aldrig någonsin. Folk som säger att Ulrik bara är en artist och inget att slösa pengar på, för man kan ju köpa så mycket bättre saker för de där pengarna. Det är ju så himla mycket mer med den här människan, än att han bara är en artist som spelar gitarr och munnspel lite här och var. Jag kommer aldrig aldrig aldrig ångra alla resor jag gjort, och alla pengar jag spenderat på detta. Åren jag gillat Ulrik har varit de bästa i heeela mitt liv.
 
Om jag har en dålig dag sätter jag bara på datorn, går in på internet och letar upp klipp med Ulrik. Ulrik har en så himla bra personlighet och typ världens bästa humor.Ulriks torra skämt som är så tråkiga så att de blir så roliga så man ligger och gråter av skratt. Ulrik gör mig alltid på bra humör, alltid. Alltid på morgonen när jag är lite småsur och trött sätter jag på Ulrik och jag kan gå glad till skolan. Att säga att man inte gillar Ulrik fungerar ju inte. Det är en annan sak om att inte gilla hans musik. Men att inte gilla Ulrik som person är helt omöjligt, för det finns inget att klaga på alls.
 
Ulrik har gett mig världens bästa vänner, vänner för livet. Vänner som idag är några av mina bästa vänner. Jag kommer aldrig kunna tacka honom nog för det här. Alla dessa underbara människor har jag lärt känna genom EN person.
Att gå på Ulriks spelningar, köa i flera timmar och träffa världens bästa människor är det bästa som finns. Efter man har väntat alla dessa timmar och äntligen får komma in och ställa sig på plats vid scenen och när Ulrik äntligen kommer ut, finner inga ord. Det är magiskt. Skrik från alla håll, glädjetårar och världens bästa Ulrik på scen. Och när Ulrik kommer ihåg en på signeringarna, vet vad man heter, räcker ut armarna och kramar en. Är du ett stort fan av någon? Justin Bieber, 1D? Tänk om just din största idol som du älskar till döden känner igen dig och kramar dig och en massa gulliga saker. "Men hallå? Ulrik är ju inte lika känd som Justin Bieber eller 1D", haha det spelar faktiskt ingen som helst roll! Det är så sjuuukt och det är så perfekt alltihop. 
 Jag skulle aldrig i mitt liv få något bättre än detta. Aldrig någonsin. Ulrik har gjort så mycket för mig utan att ens veta om det. Ulrik är inte som en idol för mig, mer som en bror, en familjemedlem. Det är så himla jobbigt att inte få träffa honom på flera veckors avstånd för jag älskar honom så mycket. Tänk att inte få träffa erat syskon på flera veckor... det är inte kuuuul. 
Det finns personer som kommer tycka att jag överdriver med det här, men det gör jag inte. Ni som inte är munthers missar den här känslan, ni anar inte.
 
 

UNBOXING JULIS GLOSSYBOX


Tältning

Hej hej! Inatt tältade jag med Emelie och vi hade jätte roligt. Vi va uppe till 2 och vi åt popcorn och sånt.
 

Room tour

Här har ni min roomtour. Mitt rum är inte helt klar men det här får duga ;)
 

Golf dag

Hej hej! Idag stack jag och Emelie ner till Råbocka och spelade minigolf. Det var super kul fast att Emelie vann med 5 poeng. Efter vi spelat så köpte vi glass med choklad och polka smak. Super duper gott!
 
 

Julis glossybox

Idag fick jag hem min första glossybox och jag är jätte nöjd över det jag fått. Har gjort en video när jag öppnar så den kommer upp någon gång i veckan.
 
 

Råbocka outdoor

Idag stack jag ner till råbocka outdoor, för det är typ ett måste om man bor i Ängelholm?? Jag och mamma satt och kollade på två matcher och sen stack vi ner till stranden och gick en runda id vattnet. Sen köpte vi glass!
 

Vitamin vadå?

 
 

Hur mycket kan du om mig?

 

Fruktsallad

Godmorgon... eller god förmiddag kanske jag ska säga. Idag till frukost åt jag en jätte god fruktsallad med jordgubbs jouice! Vad åt ni til frukost?
 
 

Lite nytt

Var på IKEA idag med mamma. Skulle köpa lådor med fack att ha allt mitt smink osv i men hittade inget. Så fick med mig hem cocos-doftljus och jordgubbs-doftljus. Vi stack till Rusta lite snabt och kollade om det fanns där men nä, hittade en matta till rummet istället..haha.
 
 

Baka muffins, del 1