Emporia haul

 

Emporia med Emelie

Idag ska jag till Emporia med Emelie. Vi kommer vara framme vid 14:00. Kommer verkligen bli hur kul som helst.
Hoppas ni får en bra dag! Kraam♥
 
 
 

Hopedesign

 

New in

 
Hej! Igår var jag och mamma på Ikea och köpte lite saker till vårt nya kök. Vi hann också in på Väla lite snabbt och då köpte jag en tröja för bara 99kr (skulle egentligen kostat runt 200kr). Idag ska jag äta middag hos farmor och farfar och sen får vi se vad som händer. Ha en bra dag!
 
 
 
 

Höstlov

Nu äntligen är det lov! Äntligen, äntligen, äntligen. Är så taggad över detta lovet, kommer bli grymt! Ikväll blir det Idol och mys. Har ni också lov nu?
Mössa//Gina Tricot- Halsduk//Monki-Jacka//Lindex- Byxor//H&M- Skor//Dr Martens

Höst känslor

 Tro det eller ej men just nu sitter jag och dricker årets första glögg med pepparkakor. Såå mysigt♥
 
 

5 produkter jag inte ångrar att jag köpt

 

lördag 19 oktober

 
Hej på er! Inatt sov jag hos Emelie och det var verkligen jätte roligt och mysigt. När vi vaknade låg vi i sängen till typ klockan 14:00 och sen gick vi ut och fotade. Man får ju passa på nu när alla fina löv är på träden. Hoppas ni också haft en bra dag. Kram.
 
 

DIY lip scrub

 
 
 
 
 

Kik för mina bloggläsare

Hej! Nu har jag skaffat en kik där ni kan skriva till mig och ställa frågor eller bara skriva lite. Ska bli jätte kul att skriva med er. Kika mig på vendelanilssonkik. Ses där!♥

beautiful time of the year

 

femtonde oktober

Hej hej! Har nyss tagit mig en dusch och gjort god fruktsallad. Nu väntar jag på att Svenska Hollywood fruar medans jag äter min fruktsallad. Idag har vi haft orienterings dag i skolan och det gick väll bra, är i alla fall nöjd. Ha en bra kväll♥
 

♥autumn

 
 

Rabattkoder till er

 
 
 
Klicka på bilderna för att komma till sidan.

you keep giving it in while I'm still giving it all

 

Scones♥

 
Idag blev det scones till frukost, typ världens godaste! Nu ska jag göra lite spanska och sen får vi se vad som händer♥

Nya behövligheter

Okej, rubriken kanske inte är helt sann. Egentligen är det bara torrshampoot jag verkligen behövde, men jag älskar alla CARMEX produkter så jag kunde inte motstå att köpa de också.
Batiste torrshampoo-39kr, CARMEX produkter 29 kr st.

Vendela svarar 2

 

Bästa dagen på veckan

Äntligen fredag, äntligen helg. Var lite och fotade med Lova idag så bilder kommer jag lägga upp när Lova skickat dom. Ikväll blir det god mat och Idol. Imorgon blir det sleepover med Tilda. Så skönt! Hoppas ni får en bra fradagskväll! xx♥
 

SALE

 
Jag hittade mest snyggt på REA på MONKI som ni nog kan se. De flesta andra butiker hade ingen REA :(

en onsdag i oktober

 
Hej på er! Kom för några minuter sen hem från stan där jag pluggat på biblioteket, men också hunnit ta en snabb fika med Nora. Nu har jag hela kvällen framför mig utan massa plugg. Hoppas ni får en bra kväll :)
 
 

Julkalender på bloggen

 
Jag kan redan nu avslöja att jag kommer att ha en julkalender på bloggen i december. Har redan börjat planera den men har en del kvar. Så jag bara undrar om ni har något önskemål som ska finnas med i julkalendern? Jag vill ju att ni ska gilla den. 
 

6.10.13

 
Hello! Efter en hel förmiddag med plugg förkänar jag en paus med lite godis och film. Sen väntar pluggandet igen. Har ni också mycket läxor? ♥

En dag på stan

Hej! Idag har jag och Emelie varit på stan och haft det super roligt. Vi fikade och köpte lite saker. Jag köpte det ni ser ovan. Ett matt nagellack och ett läppbalsam som är helt otroligt bra. Rekomenderar starkt! 

Weekend

 
Tjohej bröder! Nu är det äntligen fredag igen och jag kom nyss hem från gitarren. Innan vi körde hem stack jag inom och köpte godis på Hemmakväll. Ikväll så ska jag Emelie och Filippa fira Emelies födelsedag så det ska bli super duper kul! Vad ska ni göra ikväll? :)

Dagens outfit

Blus//Monki- Jeans//H&M- Skärp//Kappahl- Skor//Dr Martens

Film tips


Konstiga drömmar

Ibland drömmer man konstiga drömmar. Därför skaffade jag mig en dröm bok där jag skrev upp alla drömmar jag drömt på natten och som jag kommer ihåg. Här är några av dom, haha:
 
 

Första oktober

 
Tjääna! Slutade skolan 15:30 idag och efter det cyklade jag hem. Just nu pluggar jag och senare ska jag kolla tv och inte så mycket mer. Ha det bra sålänge :)