Redigerings tips

 
 

Shopping i Göteborg

 
Vit blus//Monki- Svart top//Monki- Halsduk//Monki- Body mist mango temptation//Victoria's secret- Ring//Glitter- Garnier cleansing milk//H&M- Fit me concealer//KICKS- Concealer borste//KICKS.

Choklad tårta

 
Idag har jag bland annat bakat chokladtårta med hallon med min syster. Den var verkligen jätte god. 

Bokmässan

 
 
Hej på er! I går var jag på bokmässan i Göteborg med mamma. Först och främst vill jag bara säga att vi hade jätte kul fast att det var så oerhört propp fullt med folk. Jag som inte gillar stora folkmassor på lång väg blev jag lite sur och irriterad. Man kunde knappt ta ett steg och det var barn som skrek, folk som tog in resväskor och barnvagnar och ja. Det var väldigt trångt vilket gjorde mig lite sur, haha. Men om man tänker bort det så var det faktiskt trevligt. Vi träffade massa författare/kändisar och fick autografer.
Har ni varit på bokmässan någon gång? Och vad tyckte ni?

 

Dagens planer

 

Life is now, so lets try. To not let it pass by.

 

Mellanmål

Hej på er! Kom nyss hem från skolan och nu har jag fixat mig lite mellanmål. Nu blir det nog att kolla serier och senare gitarr och plugga tyska. Seeya♥
 

Monki wanties


tisdag 24 september

Hej på er! Kom nyss hem från skolan och nu ska jag göra lite läxor. Vill också passa på att säga förlåt för den dåliga uppdateringen, jag har inte dött eller något det är bara det att jag inte har någon inspiration till inlägg och det suger. När jag och tid ska jag kolla in på bloggar och kanske få lite inspiration. Ha de bra sålänge♥

Fem tips på blogginlägg

1. 5 saker du kanske inte visste om mig.
2. Inlägg på saker du vill ha från en viss affär/hemsida.
3. Visa en bra låt.
4. Inspirations collage.
5. Dagens outfit.

Vad du kan köpa i present- del 1

1. Framtidens anteckningsblock. Skriv eller teckna hur mycket du vill, för att sedan med ett snabbt tryck rensa skärmen och börja om på nytt. Igen och igen och igen. Hittas här.
 
2. Muggen som ser ut och känns som ett objektiv. Dessutom med linsskydd, perfekt för att hålla värmen i muggen eller kanske som kakfat. Hittas här.
 
3. En fantastiskt smidig liten snoppare som verkligen fungerar. Enkel att använda och med ett perfekt resultat.
Hittas här.
 
4. Smetfördelaren portionerar ut smeten exakt, enkelt och kladdfritt till dina cupcakes, pannkakor, våfflor mm! Hittas här.

Dream room

Vi alla har ett drömrum. Mitt drömrum ska ha vita väggar, vit soffa, fotovägg. Det ska vara väldigt ljust och sängen ska ha ett jätte fint påslakan och såklart andra små detaljer som doftljus, någon fin blomma kanske och vitt skrivbord. Hur ska erat drömrum se ut?DREAM room
(klicka på det förmål du tyckte var fint och se vad det kostar och vart du kan köpa det)

Bekännelser

•jag är en extreeeem allergi mot pollen och gräs
•jag har kunnat gå ner i spagat
•min favoritmat är pasta med ost och skink sås
•jag tycker inte om ärtor
•jag älskar att åka bil

18 september

Godmorgon! Jag vaknade nyss och ska snart äta frukost och sen sticker jag till skolan. Efter skolan blir det gitarr och plugg.
Vad ska ni göra idag?
 
 

Äppelpaj

Nu har jag nyss ätit jätte god äppelpaj och nu väntar läxor och sen Idol och Svenska hollywood fruar ikväll.
 

Pretty Little Liars TAG


Fint i fönstret

Såhär blev resultatet i mitt fönster med de nya sakerna jag köpte på IKEA. Mycket finare än innan i alla fall♥

Filmkväll

Nu ska jag göra mig iordning till sängs. I går hyrde vi två filmer som jag ska kolla på. Ikväll blir det dagbok för alla mina fans!
Någon som sett någon av filmerna? Vad tyckte ni om dom?
 

Haul-ginatrocot, kicks, ikea

 

Dagens planer

 

Some wanties

My first

Fredags kväll

Äntligen fredag igen, gud vad skönt. Efter gitarren stack jag och mamma till Hemmakväll och köpte godis. Ikväll ska jag grilla och äta massa gott, förmodligen kolla fångarna på fortet också. Hoppas ni får en bra fredag♥
 

Favoritlåtarna just nu

 

Blev du veckans bloggläsare?

Den här tjejen har kommenterat väldigt mycket på min blogg den här veckan. I hennes blogg får ni läsa om hennes vardag med massor av bilder och massa annat kul. Tycker verkligen om hennes tips så ska kika in på dom lite då och då! Super duper bra blogg :D

Blev du inte veckans bloggläsare?

Tråkig tisdag

Hej på er! Idag slutade jag skolan 15:30 och cyklade hem. Sen har jag inte gjort något annat att plugga. Har jätte mycket just nu. Men klockan 20:00 börjar idol och sen Svenska Hollywood fruar 21:00, så rolig kväll blir det iaf. Imorgon utser jag veckans bloggläsare också! Kollar ni också på Idol och Svenska Hollywood fruar?

Svarar på frågor

 

Lite nytt

I lördags var jag på Väla med Emelie och Filippa. Jag köpte inte bara ett par dr martens utan också dessa saker här under. Jag behöcde verkligen ett torrshampo så köpte batiste för har hört så bra om den. Jag köpte också handsprit från the body shop som luktar jordgubb!
 

Stolt ägare

Kan nog inte riktigt beskriva mina känslor just nu. Dessa skor har jag kollat på i månader, de är mina drömskor och nu äger jag ett par dr martens. Är så glad!♥
 
 
 

Bra start på dagen

Gjorde god smoothie till frokust idag i smak av banan, blåbär och hallon. Jätte gott♥
 
 

En dag på Väla

Idag var jag på Väla med bästa Emelie och Filippa. Det var verkligen jätte roligt. Jag har köpt saker som jag är så nöjd över. Ni ska få se imorgon vad jag köpt. Ha en bra kväll♥
 

Recept- världens godaste sallad

Du behöver:
Isbergssallad
Machesallad
Paprika
Gurka
3 msk rapsolja
3 msk vatten
1 påse Knorr dressing mix- grekisk.
Gör såhär:
Hacka grönsakerna i bitar och blanda ihop.
Ta fram ett glas och häll i 3msk rappsolja och vatten. Rör sedan ihop.
Ta sedan dressingpulvret och blanda i.
Häll sedan över dressingen över grönsakerna och blanda.
Super enkelt och super gott!

Helgens planer

 

Vad jag tyckte om Julis Glossy Box


Så länge håller ditt smink

Läppstift och läppglans:
Läppstift och läppglans har ett långt böst före-datum eftersom de inte innehåller så mycket vatten där bakterier växer. Tänk dock på att inte låna ut till några andra , då kan du smittas av sjukdommar.
 
Mascara:
Att använda en gammal mascara medför risk för att drabbas av en ögoninflamation. Om maskaran börjar klumpa sig eller lukta konstigt, släng den direkt och byt.
 
Foundation och concealer:
Om din flytande foundation "skär sig" är det dags att kasta den och köpa en ny. En vattenbaserad håller upp till ett år medan en oljebaserad kan hålla det dubbla.
 
Puder, rouge och ögonskugga:
Släng om du får hudirritationer och var noga med att tvätta borsten ofta.
 
Läppenna, kajal och eyeliner:
En flytande kajal håller ungefär ett år medan en fast håller upp till två år. Håll bakterierna borta genom att vässa pennan ofta.
 
 

Senaste från min we♥it

följ mig på we♥it här. @vendela0215
 

4 september

Godkväll. Idag gick jag till 14:20 och efter det cyklade jag hem. Jag har också haft gitarr idag och det var kul att börja igen. Vad har ni gjort idag? :)
 

Emelie Pahlin

 

Veckans bloggläsare

 

filippa

 
 

besties

 
 
 

Pink wanties- Hollister

 
 

Ulrik i Angered

Igår var jag och såg Ulrik i Angered med massa munthers. Det var jätte kul och faktistk sista gången jag träffade Ulrik i år (formodligen), usch... Aja, han är alltid lika superbra och snäll. Världens bästa<3
 
 
 

En dag på Liseberg

I fredags var jag, mamma och Ellen på Liseberg. Som tur var blev jag bättre under dagen så vi stack till Liseberg på kvällen. Vi åkte karuseller, drack ben and jerry milkshake i smak av strawberrycheescake och half beked, åt kebab tallrick och spelade på hjul. Vi kollade också på Agnes senare på kvällen. Super bra dag!