white

kamera- Canon eos 1100d
objektiv- 50mm 1:1.8
 

 
 

Jag på sociala medier

 
På vilka sociala medier finns jag? Kolla på videon!
 
 

Panorama



bilder redigerade i afterlight
 

Smoothie challenge

 

Lets study

 
Hej hej! Kom nyss hem från skolan efter att ha gjort spanska prov. Nu ska jag äta lite och plugga till prov.
Det är så mycket nu de sista veckorna... Ha det braa♥
 
 

Neutrogena Visibly Clear Pore & shine

 
 
Kommer ni ihåg mitt inlägg om Neutrogenas Visibly Clear Pink Grapefruits moisturiser och facial wash? Ni hittar det här. Jag har nu köpt hem mig en produkt från Neutrogenas nya serie Pore & Shine. Eftersom jag verkligen tycker om den i Pink Grapefruit ska det bli spännande att se om denna är lika bra. Vill ni kanske ha en review på produkten när jag använt den ett tag? 
 
 
 

Follow me around- Strömstad

 
 

Dag vid poolen


Idag blir det en dag vid poolen innan vi sticker hem senare idag vid 15:00. Det har varit super duper mysigt här och har filmat varje dag så det kommer komma upp en follow me around när jag varit här! 

Norska gränsen






OOTD

 
 
 

Dagens foto inspo

 

IsaDora Twist-Up Eye Gloss review

För några månader sedan köpte jag hem mig ett twist up eye gloss från Isadora i färgen 02 Brown Sugar.
 
Såhär säger Isadora om produkten: Ger lyster åt ögonen. Twist-up Eye Gloss appliceras snabbt och enkelt med den knubbiga skruvpennan. Den ger en behaglig känsla och lägger sig som en lätt, mjuk film över ögonlocken. Den smälter samman med huden och ger en skir finish och kan byggas upp för mer färg. Skimrande pärlemor skapar en glansig hightlight-effekt åt ögonen.
 
 Vad jag tycker om produkten: Jag tycker att denna är super duper bra. Den är riktigt pigmenterad och ger en jätte fin skimrande färg. Något jag inte gillar med den är att själva pennan är rätt stor så det är svårt att använda den i mindre områden. Men annars är den jätte bra och jag rekomenderar den till alla! 
 
Pris: 99:- (på Kicks)
Köpställe: Kicks, Åhlens, Ica b.la.
Mitt betyg: 4/5
 

Lova pt 2

 
 
 
 
 

Nu: Strömstad


Nu sticker jag till Strömstad! Har fixat lite tidsinställda inlägg så det blir lite uppdatering här! Ni får ha det så bra medans jag är borta!

What's in my travel make up bag

Imorgon sticker jag till Strömstad och är där tills på onsdag så bloggen kommer stå och eka tomt här lite. Ska fixa några tidinställda inlägg som kan komma upp i veckan.
I videon under visar jag vilket smink jag ska ta med min till Strömstad:
 

Maybelline- Baby lips review

Något som är väldigt hypat just nu är baby lips. Som många vet har de nu också kommit till Sverige. Jag har samlat på mig 6 stycken.  
 
Såhär säger Maybelline om prudukten: Återfuktande läppbalsam som tillför fukt i 8 timmar*
och ger läppar som känns mjukare efter 1 vecka.
 
 
Vad tycker jag?
Jag tycker att babylips är lite för hypat. Jag tycker inte alls de återfuktar så bra som alla säger att de gör och jag har provat så mycket bättre läppbalsam för ett billigare pris. Dock luktar de väldigt gott och de med färg ger super fin färg på läpparna. Min favorit är peach kiss (lila). 
 
Pris: ca 39:-
Köpställe: H&M b.la.
Mitt betyg: 3/5

Dagens outfit


(Förlåt för dålig kvalité)
Topp- hollister | Kofta- Gina tricot | Byxor- H&M

LEVIS

Är inte detta de snyggaste shortsen som man kan ha nu i sommar? Åh vill jätte gärna ha ett par så får se om jag köper hem mig några. Tycker ni att de ljusblå eller mörkblå är snyggast? Ni kan köpa de HÄR!
 

Lova

 
 
 
 

pinkpink

 
 
 
 

B&J Clever Cookies

Glad fredag på er! Har ni smakat Ben&Jerrys Clever Cookies? Det är vaniljgräddglass med chokladkakor, kakor med chokladbitar och en swirl av choklad och kakor. Den är suuuper god. Så TESTA TESTA♥
 

5 bästa- mode & smink