Today

 
Idag ska jag bara ta det lungt. Klockan 11 ska jag till farmor och farfar och hitta på något där, tar med kameran. Kan hända att jag filmar också, isf kommer videoblogg upp idag eller imorgon! 
q-Vad ska ni göra idag?

VIDEOBLOGG-bus eller godis!

 

Ska vi köra på videoblogg idag?

SV. Aah det tycker jag :D

Suturday


CLOSE UP


Snow?

 

Vitt ute

Hej! Först och främst vill jag bara säga förlåt förlåt för att jag inte bloggat alls bra det senaste dagarna. Men nu när det är lov blir jag genast pepp på att blogga igen, så när jag vaknade gick jag ut i det vita och fotograferade.
 

Bilderna vill inte lägas upp. Försöker senare :(
Här är en bild iaf 
 

photobooth

 

Eric Saade- Fingerprints

 Eric Saade har gjort mpnga bra låtar, men den här och break of dawn är bäst. Eller?

HALLOWEEN INPIRAITION

Eftersom jag och min familj gillar ugglor så är detta något jag måste testa. Tror ni vi klarar det? Brukar ni ha pumpor? Ska ni ha en vanlig pumpa iår, eller ska ni komma på något annat? Ska ni gå bus eller godis? Vad ska ni klä ut er till, eller ska ni inte klä ut er alls? Kul att veta!
Jag längtar!

New art

Satte min ner i 15 min och ritade Sally från nightmare before Chrismas. Hon blev väldigt blå, men aja


VIDEOBLOGG- 30 onödiga saker om mig

 

Idag blir det videoblogg

Yes! Idag kommer det upp en videoblogg, om allt går som det ska.

Kanske kan passa på att säga...

...att ni inte kan skicka in fler frågor till mig i frågestunden. Har redan spelat in allt. Gjorde det för några veckor sen, men det har inte blivit att jag lagt upp det. Det kommer upp när det kommer. Har en massa videobloggs idéer just nu!

Me and my camera


I know i can do so much bether


Du var så mkt-Sofijah

 
 

Jag ska till min mormor

Hej! Jag ska vara hos min mormor fre till sön. Så bloggen kommer inte vara uppe på topp updateringen. Kanske inte uppdaterar alls. De bor ute på landet och där finns det inget internet. Så ni vet.

Hey i put some new shoes on

Kolla in de här snyggingarna som kom hem till mig idag! Kommer användas flitigt nu i höst. Nu ska jag plugga SO.

To school

Nu ska jag klä på mig och fixa mig! Imorgn är det fredag!
igår uppdaterae jag inte eftersom jag gjorde annat. haha ganska logiskt. Men ibland behöver man sånna dagar.

ELIN

Här är några bilder sen när jag och Elin var ute och fotade i Söndes.

turn my back to the door


LISEBERG-SAKNAR


Har mycket att göra

Jag har väldigt mycket att göra just nu på dagarna. Så det är därför bloggen inte uppdateras lika ofta som vanligt. Skolan går före bloggen.
 

Höst bilder jag tog för 1 år sen

 
Man ser på redigeringen och själva kortet att jag förendrats under 1 år! Men endån gillar jag bilder jätte mycket.
 

Primo


När löven faller ner

 

Todays gonna be a great day

Idag ska jag vara med Elin, vi ska fota lite...och sen vet jag inte.. vi hittar väll på något! Bilderna från igår kommer upp idag och en del av svaren i frågestunden. Jag ska också dra vinnaren av veckans blogg + plugga lite till matte provet. Mycket att göra.
bild som Lova tagit. 

hej hej

Bild från idag.

Tävlar

Hej! Jag är med och tävlar hos Jullan Svensson om 150 kr hos kamda.se. Temat är bästa sommarbilden. Jag har ingen aning om vilken som är min bästa sommarbild. Men jag tar fösta bästa! Den här då:
Hoppas jag vinner nudå! :)

Provade lite med mitt nya close-up

Nu ska jag har SO! Hade! :)

solnedgång

 

a old pic


bilder vill inte läggas upp

Nej, bilderna vill inte komma upp på the bloogg! Får försöka ett par gånger till, anars hörs vi imorgon!

music

hej! nu lyssnar jag på musik och tränar på eng-läxan som är till imorgon! Jag har fått mina två filter nu! Det blev ett star 6x och ett close-up+10! Har inte testat de så mycket, men hittills är de bra!

god räkmacka på kaffedoppet


Röken i halmstad

Hej! På vägen upp till Strömstad får vi se att det ryker lite längre bort vid hamnen i Halmstad. Jag tog kort på det för att så brukar det ju inte se ut. Efter några minuter får vi höra på radion att det är en brand i Halmstad! Ni har förmodligen hört om det här? Aja! Förmodligen har ni redan sett bilder på det, fast här kommer en till!

lyckligare nu


hej hösten!


take me back to the summer!


FRÅGESTUND

Finns det något du undrat om, men aldrig vågat fråga eller bara skitit i det? Ja..kör på en frågestund nu! Var det ett tag sen jag hade det nu? Aja..vet inte. Några nya läsare har jag väll förhoppningsvis fått? Ser ju att följarna stiger på bloglovin :D Svarar i videoblogg!
Så har du någon fråga, kommentera då. Så svarar jag på frågorna i helgen!

VIDEOBLOGG-Det här med Justin Bieber

 

Hey Autumn


Nu har jag gjort en videoblogg

Tjohej! Har precis redigerat klart en videoblogg som kommer komma upp här om ungefär 2h. Håll ut! :D Ska nog ut och fota lite med mitt fina nya objektiv nu.

Jag tävlar hos Caroline

Hej! Jag är med och tävlar om det här fina tillbehörsfodralet hos Caroline Dahlén. Jag hör följt hennes blogg ett tag och hon tar så himla fina bilder, och kommer med jätte bra redigerings tips. En blogg som alla som är intreserade av foto måste följa. Verkligen! Jag skulle verkligen behöva det här fodralet för nu när jag kommer få nya filter vill jag inte förstöra dem och ha de i något annat, dem ska ju få ligga i ett eget fodral så att de inte får repar sig eller något.

Vill du bli veckans blogg?


Det är inte kul att vara sjuk


Ny design!

Nu ni! Ni behövde ju inte vänta så länge! Nu är min design klar (ska bara lägga till lite små saker på den). Har gjort så att jag kan ha 800px bilder nu! Yey! :D
Jag är hemma från skolan idag. Har skit ont i halsen och näsan rinner. Min röst är nästan borta... :O. Men imorgon ska jag till skolan vare sig min röst vill eller inte. För jag har prov och saker. Jag hatar att vara hemma från skolan, jag missar så mycket. Och idag missar jag bilden :(. Om jag missar bilden då mår jag inte bra... Får nöja mig med att rita lite här hemma och dricka varmt té så min hals blir bättre. Nu ska jag öva på NO-provet.
Hoppas ni gillar designen, säg gärna vad ni tycker!