Q/A

Min frågestund är nu avslutad men jag har fått några frågor efter frågestunden på bloggen och mejl. Nu svarar jag på några.
 
Känner du Ulrik Munther?
Haha nej det kan jag inte säga att jag gör. Jag är ett stort fan haha ;) Men jag har träffat han ett par gånger och han vet vem jag är osv. 
 
Hur många gånger har du träffar Ulrik?
Det vet jag faktiskt inte...hahahaha :o Får räkna någon gång och säga det till er sen.
 
Vad har du som bakgrundbild på mobilen?
Nu har jag Ulriks senaste instagram bilder.
 
Har du en egen autograf?
Haha jo, jag har försökt komma på någon iaf.
 
Ska du till Lund och kolla på Ulrik Munther?
Ja det ska jag.
 
 
 

Grattis Bullen

Idag fyller min katt Bullen 8 år. Det är sjukt hur stor han blivit, vi köpte honom när han var 2. Han har nästan hängt med mig hela livet och han betyder så sjukt mycket för mig. Jag älskar Bullen över allt annat på jorden. Han är min bästa vän<3 Så grattis till världen sötaste, mysigaste, härligaste och underbaraste katten i världen. Jag har köpt en massa gott till honom som har redan börjat äta på, hihi.

Mellanmål

Slutade 14:10 idag, mamma hämtade mig och när jag kom hem tog jag en baugette och juice. Stavade jag rätt?. Juicen smakar typ äpple och jordgrubb, rätt god. Sen ska jag titta på pll (omg). Hejdå ;)

ELD

Ni kanske ser att det blivit förändringar här. Jag had tråkigt och kände för det bara, haha. Nu ska jag läsa och jag har bara några sidor kvar sen har jag läst ut boken! Jaaa, det är en sak jag skulle gjort innan 2013 var slut ;)

Jag pratar bara...igen


Finaste Munther

Det var så himla dumt ljus där inne och fula färger, haha. Så har gjort bilden svartvit. Jag filmde när Ulrik sjöng så tog bara 10 kort på honom typ och alla blev suddiga haha. Det gör ju inte så mycket eftersom Ulrik var världens bästa igår fast att han var trött. Han sjöng Tell the world I'm here acustic och det var riktigt braa!!

Robin Stjernberg


Så bra dag

Jag hade verkligen är jätte rolig dag idag och det hände det ena och det andra. Jag träffade mina Ulrik kompisar Anna, Linn, Stina, Linnea, Idun och Ida. Jag fick äver kramar av Ulrik och så träffade jag Kjell (Ulriks pappa). Jag såg ju inte bara Ulrik heller. Timmen innan Ulrik skulle upp på scen sjöng Robin Stjernberg två låtar. Bilder från dagen kommer upp senare eller imorgon.
Föresten, kan man kommentera mig blogg? Ni som har mig på facebook eller något kan ni ju skriva till mig så är ni snälla :)
 

Melodifestivalen 2013 del 2/2 typ


099 202 08

Det är väldigt bra att gå och kolla melodifestivalen live för att man får en massa choklad, chips och kakor. Hahaha. Man bara får. Sen är det ju så sjukt kul att träffa alla artister ;) Imorgon åker jag till Malmö och träffar Ulrik igen. Weeyy. Ger även ut mitt nya nummer som ni kan ringa mig på kl 20.00. Kommer bli jätte glad om ni ringer på nummret: 099-202 08 :D Tack hej.

tell the world i'm here

Lyssna lyssna lyssna! så himla braaa!!! Den blir bara bättre och bättre! Ni måste rösta ikväll. Skulle betyda så sjukt mycket för mig :D Ni är bäst. Jag vet att typ bara min blogg innehåller Ulrik just nu (förlåt). Men just nu är det så mycket Ulrik i mitt huvud och allt. 

Melodifestivalen 2013 del 1/2

Igår uppdaterade jag inte eftersom jag skulle kolla på genrepet av melodifestivalen i Malmö. Ulriks låt är så sjukt bra så det går inte att beskriva med ord! Världens bästa kille. Här är några bilder som jag tog igår. Eftersom jag inte har något bra zoomobjektiv så får det bli bilder på avstånd...Fler kommer sen. Jag fick inga bilder på Ulriks framträdande för jag filmade ;) waha.

Svar i frågestunden del 1


dagens pepp


Skärp dig

Jag och mamma åkte ner en sväng på stan för att köpa ett skärp till mig. Min gamla skärp är sönder och inget att ha, haha ;) Det är ett enkelt skärp med typ diamanter eller vad det nu e.

Säger några ord


Jag är död

Just nu vet jag seriöst inte vart jag ska ta vägen. Jag är död. Jag kan inte andas. Är detta sant? Åhåhåhåhå. Jag har nyss fått ett smakprov på Ulriks låt Requiem. Är helt stum och vet inte vad jag ska göra. Tjuter, gråter, skakar. Jag älskar Ulrik så sjukt mycket. Han är världens finaste och bästa kille på jorden och jag saknar honom så sjuuukt mycket. Han inte träffat honom på ett halv år och kommer dö av lycka när jag får träffa honom på fredag. Ulriks album kommer vara så himla fruktansvärt bra<3

Närmare titt

Här får ni en närmare titt på det jag köpte idag på väla. Buddybuttern från the body shop luktar jätte gott (nästan godare än choklad :o) och den är liten och bra att ha på resor eller om man bara ska åka iväg någonstans :)

Vad jag köpte på väla

 


GRATTIS ULRIK

idag fyller Ulrik 19 år och bara för det bakade jag en tårta! Det är typ en maräng tårta med choklad och bär och massa.  Den var jätte god och väldigt mättande ;) Nu ska jag träna Just Dance 4.
 

Gott godis

Fick jordgubbar av mormor och morfar + 500kr. Jordgubbar är sååå himla gott!!

God marabou

Har ni smakat denna marabou smak? Min mother kom hem med den igår och jag tyckte den var såå god ju! Wih :D Ska verkligen köpa den fler gånger. Den var liksom salt, hihi.

5 snabba med syster


Glass e gott

Här får ni en brusig bild på min b&j jag köpte igår. Detta är min favorit av alla. Vilken är eran favorit? :)

Lördag

Igår när jag hade litet släkt kalas fick jag en fin tröja, 300 kr och just dance 4! Körde just dance hela morgonen och efter det tog jag en dusch med mina nya choklad krämer och så ;) Nu kollar jag på pretty little liars och senare idag kommer mormor och morfar och firar mig. Det är så skönt med lov!
 

Vad jag fick i födelsedagspresent i morse

Här får ni en video på vad jag fick imorse + uggle läppsylet jag fick av Emma! Ikväll kommer några i min släkt och firar mig. 

Glad alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. En helt vanlig dag för mig förutom att jag äter vanlijhjärtan typ ;) Hur har ni firat alla <3 dag?

Tidig födelsedagspersent

Imorgon är det en speciell dag för då är det min födelsedag och min bästa kompis Tildas födelsedag! Vi har känt varanda i 12 år nu!
Idag låg det ett brev i postlådan från min bästa kompis Emma som bor i Göteborg. Jag blev så hiimla glad när jag öppnade och såg vad som fanns i. En till uggla i min läppsyl uggle sammling och den luktar choklad!! :D :D OMG.

Vad jag köpte på emporia

Idag var jag i Malmö med klassen. Först kollade vi på tutanchamon utställningen och jag gör aldrig om med igen. Det var en utav de tråkigaste sakerna jag gjort i år, seriöst! Efter det fick vi gå till emporia. Jag hann inte köpa alls mycket, men jag fick hem två saker från Hollister :)

Jag tipsar om en app


This is the day

Älskar denna dag. Semlor är ju så himla gott! Åt upp min semla jätte fort, haha. Nu ska jag plugga på spanska och kolla pretty little liars.
Har ni ätit semlor idag? Vad är godast med semlan tycker ni?
Själv tycker jag madelmassan för det är nöstan som marsipan och jag ÄLSKAR marsipan! haha ;)

 

Bästa bowling namnen

Igår på Noras och Saras kalas hade vi de bästa bowling namnen! I mitt lagg hette jag hette Ulrik Munther, Josse Liam Payne och Elin Anton Ewald! :D Jag förlorade bara för jag är bäst och josse vann för hon e sämst :) Nejdå ;)

Stryker från 2013s lista

Kan inte säga att detta stämmer riktigt. Men jag har börjat sälja designer och där kan man ju få en header till. Jag säljer inte bara endast headers (om ni inte vill betala lika mycket för en header som en hel design)

Bowlaaa


hate u sunday

Nu ska jag kolla på LOL och ikväll ska jag fira Sara och Nora (igen). Vi ska bowla och det ska bli så himla kul, har inte bowlat på jätte länge. Kvällen hos Nora igår var jätte kul. Vi åt gott och kollade på mello och så. Sög att inte Aton kom till final :( 

TED

Eftersom just de avsnitten på pretty little liars jag ska kolla är är borttagna? (har panik, börjar gråta snart, hoppas de fixar det) så får jag kolla på TED istället. Har inte sett den filmen innan så de ska väll bli kul? Hhaah! Senare ska jag fira Nora som fyllde 14 för några dagar sen och imorgon ska jag fira Nora och Sara :D
Har ni sett TED? Vad tyckte ni om den?

Ganska viktigt inlägg

Dagligen får jag frågor överallt om hur jag gör det med designen eller hur jag tar den bilden. På facebook, i skolan, kik, bloggen mm. Från och med NU tänker jag inte svara på era frågor på facebook och kik eftersom jag tycker det är jobbigt, jag har en frågestund som ni kan ställa frågorna där och jag har en mejl som jag går in på dagligen. Så om ni ser att jag läst eran fråga bli inte sura för jag kommer inte svara. Om ni har frågor så googla. Google har bättre svar än vad jag har.
kram

15:52

Äntligen fredag igen! Veckorna bara rullar på och snart är det lov och snart Ulrik och snart Ulriks nya album och waaaaaah!!! Jag är så himla glad och det blir bara bättre med ben&jerry :D

Åh va bra!

Ni har väll hört Clara Henrys låt som hon gjort tillsammans med några jag inte vet heter. Nu har det kommit ut en acustic version och den är så bra! :D 

20:14


Bra låt

Denna låt är så himla bra ju! Lyssnar på den hela tiden :D Wiho. Lova har också gjort en cover av den som ni kan kolla på HÄÄÄR! 

KUSIN 2


Jag vill ej ha mer snö


Fin och så

Känner mig lite smått sur att jag inte kan kolla på pretty little liars. Jag som kommit till sesång 3 nuuu! Det är något kontigt med swefilmer ju :( :( Kan ni kolla? Åhå. Får panik :o

Hemma idag igen

Stannar hemma från skolan idag igen och går dit imorgon istället för att matte prov :( Så hela dagen idag ska jag plugga till det och lite annat. Bilder kommer också upp senare idag från när jag fotade med Lova.

Rolig sak bara

Ja, jag har noll inspo nu när jag är sjuk och så, så nu får ni läsa några konstiga frågor om hur jag sover...? HAHAHA!
 
Det berors på. Ett par mjukismyxor och typ någon kofta eller linne.
 
På golvet utan täcke och kudde. Hahaha najjj!
På sidan, på en sval kudde. Så får vända på kudden väldigt många gånger innan jag somnar bara för den blir varm, haha! 
 
Right here right now 3 stycken! Wih
 
Sometimes! Skulle vilja uppfinna värsta drömfilmaren som filmar drömmarna så kan man se det på tven sen när man vaknar och typ undra vad man drömde egentligen! HAHAH :D
 
Tror jag ej.
 
SVARA GÄRNA PÅ SAMMA FRÅGOR I EN KOMMENTAR ELLER PÅ ER BLOGG! :D

Rooftop

Den 6:e mars kommer Ulriks nya album ut och ni kan inte förstå hur mycket jag längtar! Helt seriöst, det kan ni inte!!!! Jag har redan förhandsbokat den och så. Om jag har tur vinner jag en lunch med världens bästa + att jag får lyssna på albumet först av alla. FATTAR NI HUR HIMLA KUL DET SKULLE VARA! BÄSTA DAGEN I SITT LIV JU!  Tänk att få äta lunch med sin idol?!!! WAAAAH :D
Ingen kan någonsin förstå hur mycket jag älskar den här killen. Han är bäst i världen<3

Hemma idag

Hej! Mår inte alls bra så jag stannar hemma från skolan idag så får jag vila upp mig och se om jag kan gå imorgon. Mår illa och känner mig febrig typ. Aja, hoppas ni mår mättre än mig :)

den fjärde februari


Orka måndag

Pallar inte måndag, pallar inte skola, pallar inte en ny vecka, pallar inte prov. Men det hjälper ju inte att klaga... Jag får säga "jippii! en dag närmare till att jag får träffa Ulrik igen" istället. hahah.
 

Kusin


Videoblogg med Lova

 

Nej inte söndag

Idag ska jag fota med Lova och kolla på pretty little liars och läsa typ :) Nidå?

lördagsmys

Snart börjar mello!! Har hört några av låtarna som deltar ikväll och några var väll bra, men. Ingen låt slår Ulriks ju ;) Den kommer äga :D

Ny design!

Ja! Äntligen lite nytt här. Såklart finns det småpill att lägga till och så men annars är jag klar. Vad tycker ni då? :)
 
 

Lördag ju

Glad lördag på er! Idag ska jag bara ta det lungt och tagga inför melodifestivalen ikväll. Känns så konstigt att det nästan var ett år sedan jag träffade Ulrik för tredje gången och träffade Emma för första gången! Snart träffar jag Ulrik igen. Åååh, har inte träffat honom sen i September och det är för länge! I sommras väntade jag minst en månad för att få träffa honom igen. Den 22a kommer bli bäst :D 

ELLEN

Jag var ute och fotade med min syster precis. Här är 2 bilder på henne och kika in på hennes blogg här =)

underbara fredag

Jaaaa! Fredag igen. Jag älskar fredagar juu :D Nu ska jag kolla på Pretty Little Liars (förvånade igen?) och ikväll ska jag kolla gladiatorerna as usual ;) Wiiih.