Hur du får en personlig meny

Varje dag får jag frågor om hur jag gör dittan och dattan i designer och gimp, på bloggen, i skolan, på facebook. Tyvärr kan jag inte svara på allt. Här är en utav de mest efterfrågade inläggen, hur du gör en personlig meny. Alltså hur ni delar in era kategorier t.ex. som jag har, kameran, personligt och övrigt :)

1. Gå in i dina kodmallar

2.Leta upp kodraden som ser ut så här:

<div class="nav">

 

Det är nedanför denna kod som du ska skapa din meny nu.

3. Först ska du skapa en huvudrubrik, det gör du genom att lägga in följande kodrad:

<div class="navheader">Din rubrik</div><br />

 

(eftersom jag har kopieringförbud på bloggen så får ni kopiera såhär:

om ni har mac: cmd c

om du har en annan dator: ctrl c)

 

4. Byt ut Din rubrik mot namnet på den rubriken du vill använda. (T.ex om du vill göra en rubrik som heter personligt, skriver ni personligt där) Om du vill ha längre avstånd neråt sen, så lägger du till ytterligare<br />

 

 

Nu ska jag berätta hur du får fram direktlänkarna till ett inlägg, kategori eller månad i arkivet:

5. Klicka på den kategori du vill länka.

 

6. Sen så kopierar du adressen som står uppe i adressfältet.

 

7. Nu är det bara att lägga in länkarna i din meny, genom att kopiera och klistra in följande kod:

<a href="länkadressen">Den klickbara länken</a>

 

(ännu en gång. eftersom jag har kopieringförbud på bloggen så får ni kopiera såhär:

om ni har mac: cmd c

om du har en annan dator: ctrl c)

 

8. Där det står länkadressen lägger du in själva adressen du kopierat tidigare och där det står Den klickbara länken ska du ha själv länken som man ska klicka på.

Om du nu vill lägga in egna bilder där det står t.ex. personligt gör du såhär:
 
9. Ladda upp bilden du vill ha.
 
10. Gå in på dina kodmallar.
 
11. Leta upp denna raden.
T.ex <div class="navheader">Personligt</div><br />
 
12. Där det står personligt ska du klistra in den här koden istället:
<img src="adressen till din bild">
 
Så det ser ut såhär:
<div class="navheader"><img src="adressen till din bild"></div><br />
 
13. Klistra sedan in din bild där det står adressen till din bild.
 
14. KLAR! :D

Designfixande

Fixar med min nya design. Hoppas jag kan fota bilder till headern med någon så att designen kan publiceras så snart som möjligt :) Tänkte också göra ett gimp tips inlägg senare idag!

REPOST

Hittade ett ganska bra inlägg jag gjorde förra året så jag lägger upp det idag igen eftersom jag inte har något att blogga om och att jag inte ville fylla hela min blogg av videobloggar ;)

Mellanmål

Kom för några minuter hem från skolan. När jag kom hem tog jag gott mellanmål och nu kollar jag på Pretty Little Liars. Förvånade? ;)

videobloggar igen

 

Dagens pepp

Bilden är liten...jag vet ;) Jag kan här och nu passa på att jag planerar en ny design. Eftersom min blogg pepp sjunkit lite. Den nya dyker upp när den gör det helt enkelt. Måste fota bilder och en massa till den också, så ja ;)

Ännu en videoblogg....

FÖRLÅT FÖR 3 VIDEOSAR PÅ RAKEN!!!!! Men...hoppas ni gillar videos eller något för som ni märker så gör jag det ;)

video från när jag var liten 2

Här har ni ännu en video från the old times. Den här gången åker jag pulka med tandställning! ;P 

Video från när jag var liten

Hittade mitt USB för några dagar sen med uråldriga filmer från min tid som konstig (inte för att jag inte är det nu, men ah. haha). Har pinsammare videos som jag INTE tänker visa er. Men här är en mindre pinsam fast fortfarande pinsam video där jag skämmer ut mig som jag delar med mig till er bara för jag är snällast i universum! :D Det är inte jag som är i poolen, jag dyker upp senare...-.-

Mobilskal

Idag fick jag hem mitt mobilskal som jag fick av everstuff och det är så sjukt snyggt! Kolla vem som är på mitt skal!!! ULRIK :D :D Waah. En bild jag tagit själv till och med!
Everstuff är en sida där det finns massor av saker som mobilskal (kan designa eget också), jätte snygga touch vantar, mobilväskor, ipadfodral och massa mer! Kika in på sidan HÄR. Jag är jätte nöjd med mitt skal. TACK everstuff
 

Nyköpt från väla-video

 

VÄLA

Tjoo! Snart åker jag till väla och shoppar lite! Kan komma video på vad jag köpt om ni vill :)? Aja. Här under får ni 3 snygga bilder på mig som jag tog precis! HIHI :)

KALAS

Kom precis hem. Jag har varit och firat min kusin Mira som fyller 8 år på måndag :) Nu ska jag kolla PLL!!! *happy face*
 

Fedagsmys

Åh! Ulrik är på barnkanalen när gladiatorerna börjar! Känner mig så dum att jag inte kollar på det då..... Får kolla på det efter gladiatorerna... eehhee. Här får ni en direkt tagen bild på mig jaoo.
 

Moon

Äntligen fredag hörrni!! Vad ska ni göra ikväll??? Som vanligt ska jag kolla gladiatorerna och lite så! Wah.
ful bild

Världens bästa läppsyl

(jag vet att jag stavat feeeel. uggle*)
Hej hej! Kom precis hem från stan dör jag köpt ett av mina favorit läppsyl eller vad det nu heter! De är ju så sjukt fina också. Jag köpte den gråa som luktar cocos. Den rosa vet jag inte vad den luktar men den luktar godomligt och jag har fått den av världens bästa Emma!! :D Jag köpte den för 49 kr på vintage :)

ELIN 1


Godaste läkerolen

Jag har hittar VÄRLDENS godaste Läkerol! VÄRLDENS VÄRLDENS VÄRLDENS!! Den är så sjuuuukt god. Åhåhå herregud! Haha.
Jag tror de typ smakar jordgubb och sen är det typ jätte gott surt socker utanpå de. Som sura godis bitar :D

Its stuck in my head

Ändan sen jag kom hem har jag kollat på Pretty Little liars men nu måste jag verkligen plugga till svenska provet fast att jag typ redan kan det. Gillar ni också Pretty Little Liars? :D

Senaste från we<3it


Den där låten

Någon undrade vilken låt jag spelade i den här videobloggen så jag visar det här och nu! Låten heter D-D-Dance och det är The royal concept som gjort den. Själv hittade jag låten från soudtracket från Big In Japan (Ulriks serie) och tycker den är himla bra!
ja jag glömde "royal" i texten under

Sweety

Tjo! Kom för några minuter hem från skolan! Just nu sitter jag och äter sweety och ska nog kolla på ett Pretty Little Liars avsnitt innnan jag börjar göra läxor! :)

Jag tror jag fått ett beroende

Som rubriken säger så tror jag att jag fått ett beroende. Av vadå undrar ni då, det ska jag berätta för er! Har ni hört talas om family farm? Det är iaf ett spel på facebook där det går ut på att ta hand om djur, odla, vattna och allt sånt! Jag började spela det i lördags tror jag. Åh, det är så kul!! Jag gick till och med upp tidigare i morse för att jag skulle skärda mina odlingar! :O Om ni spelar family farm så får ni gärna lägga till mig som vän på facebook och spela med mig! HAHA!

dagens pepp

Hej hej! Bilderna jag och Elin tog igår vill inte läggas upp. Tar ååår! :( :( Aja, jag måste verkligen plugga och en massa sånt så bloggen får stå still ikväll (som den gjort hela dagen idag också). Istället så får ni en dagens pepp!
 

Fix a heart-cover

Här är Lovas nya cover!! Lyssna, gilla och sånt :D Jag vill också säga förlåt att bloggen varit still under dagen. Har varit med Elin theee hooolee dayy!

Favvisar ju

De här är så sjuukt goda! Äter det som godis! Waah! Min favorit är nog den gröna med smak av Strawberry och guanabana. Döör så god den är. Den andra är också good! Den smakar Rasberry och pomergranate :D

EMELIE OCH JAG


Jag och Emelie dansar-video

videon är lite efter....men jaaa och ta oss inte så seriöst...haha ;)))

3 bilder ni inte sett

Tjohej! Kollade igenom mitt USB igår och hittade många härliga och konstiga bilder. Här är tre bilder som ni inte sett från två Ulrik konserter jag var på i somras. Saknar det så himla sjukt mycket så det går inte att beskriva!!
 

Jag är glad och firar fredagen


18/1

Jaaaa!! Äntligen fredag, äntligen ta det lungt, äntligen äntligen äntligen! Detta har varit en utav de jobbigaste veckorna på lääänge! Så himla skönt att det är fredag nu. Ikväll blir det gladiatorerna och kika in gladiatorn som liknar min lärare...lol ;D Vad ska ni göra ikväll?

Såg att jag varit med i Kristianstadsbladet

I sommras bestod mitt liv bara om Ulrik. Det gör det nu med. Haha! Men när jag var och kollade på Ulrik för 13 gången i Kristianstad kom det fram en kille och intervjuade mig. Sen efter det har jag inte brytt mig speciellt mycket, visste inte vad han skulle göra med den intervjun eller någonting. Nu precis när jag söker på google "Vendela Nilsson Ulrik Munther" (fråga inte varför) hittade jag detta:
KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA HELA REPOTAGET! :D

Lazy day

Nu ska jag har spanska om några minuter. Världens längsta dag idag som jag inte kommer att orka. Sen plugg på det. Får se hur det blir mer uppdateringen idag...

Snö igen 2

Här är några fler snö bilder sen igår i en speciell effekt. Kanske inte de bästa bilderna...haha, men ja. Bättre än inget som man brukar säga :)

A cup of tee

Efter en massa pluggande och slit så är jag äntligen klar och glad! Just nu sitter jag och dricker té och äter kanelbulle samtidigt som jag lyssnar på Linnea Henrikssons album :) Om en halvtimme börjar Sveriges mästerkock som är en utav mina favoritprogram just nu. Så det ska jag se :D

snö igen

Här i Skåne var faktiskt snön borta ett tag tråkigt nog :( Igår kom den igen och idag var det så sjukt fint! Träden och grenarna, allt. Allt är täckt i snö! yey :)

INSPO


jag tipselitipsar-videoblogg


justvendelathings

Bara för att jag är lite fiffig så har jag skapat mitt eget tumblr aka justgirlythings "kategori". JUSTVENDELATHINGS! :D Haha. Och såklart gäller det ju inte bara mig bara för att det heter "justvendelathings" haha ;)
(på vissa bilder så är texten lite otydlig bara för att picmonkey inte vill göra mitt collage så fint som jag vill ha det :()

dagens pepp

 

Red moon

Igår var det finaste röda solen!! :D Kolla bara!

videoblogg


Lova har gjort ännu en cover

Yay! Lova har gjort ännu en cover som ni kan kolla på för den är himla bra! :D Ni kan också gilla, kommentera och subcriba så är ni ännu bättre ju! :D

Jag gillar att plugga

Jag kom på idag att plugga är ju faktiskt väldigt roligt. Man lär ju sig så många nya saker och man blir smart och får bra betyg! Finns det något negativt med plugg egentligen? I :love: plugg forever liksom. Jag vill inte bli fotograf när jag blir äldre, nej. Jag ska bli en pluggare :D
Nej, vänta lite här nu. Nu skojjade jag bara, hihi. Plugg suger. Hejdå :(

topp låtarna för mig på spotify

 
När jag la ut 5 låtar som jag lyssnar på at the moment fick jag en fråga om jag kunde visa mina "top tracks" på spotify. Så jag tyckte det lät roligt så nu kollade jag upp det :D

videoblogg

 
hoho, dubbad röst jao....-.-

Beställ bloggdesign

 
Så nu är allt klart med bloggdesign köpandet. Vill du köpa en bloggdesign av mig? Klicka då HÄR för mer information :)
 

INSPO

 

Nytt fint från bikok

 
Hola amigos! Just nu sitter jag och pluggar mycket SO :( Jag lyssnar också på high school musical soundtrack och plockar fram den gamla hsm själen jag har inom mig ;) hahaha! 
Hittade några fina nyheter från bikbok lite snabt också!

01/12

 
Tjohej! Är hos farmor och farfar nu. Har ätit god frukost här. Sen ska jag hem och så fort som möjlig publicera det här med köpa bloggdesign :D
 

dagens pepp

 

Fredag

 
Gick hem från skolan idag. När jag kom hem tog jag några pannkakor och smothie och började skriva på min blogg planering för nästa vecka. Ska börja ha bloggplaneringar för att få tid med både skolan och bloggen! :D Ikväll är det gladietorerna och mys :thumbup: Vad ska ni göra ikväll?

Ska börja sälja designer

 
Yes! Har tänkt på det länge och får städigt frågor från allt och alla om jag kan hjälpa en med design, gimp eller annat. Nej jag kommer inte göra designer/headers gratis och jag kommer inte hjälpa till med små saker på er blogg, tyvärr :( Jag kommer att komma med mer information om det här förmodligen imorgon. kram :D

jobbig dag

 
Hej alla! Idag har det verkligen varit en av de jobbigaste dagarna på länge! Sitter här och somnar nästan. Det är så himla svårt att ändra tillbaka på dygnet. Känns som jag inte har sovit någonting i natt... :/ Slutade halv fyra i skolan (längsta dagen). Och sen 15 min efter skolan slutar börjar min gitarr som håller på i 45 min typ. Det är därför jag lägger upp första inlägget för dagen så sent.
fin seriös bild

videoblogg

 

FRÅGESTUND

 
JAG VILL BARA HA FRÅGOR SOM KOMMENTARER I DETTA INLÄGGET! JAG ACCEPTERAR INTE ANDRA KOMMENTARER! KOMMENTERA ANNAT INLÄGG ISTÄLLET! :D
 

Domän funderingar

 

Svar i frågestunden del 2

 

5 låtar

 
 
 
 
 
Klicka här för att komma till videon (klippet kunde inte bäddas in)
 

Nora och jag

 
Här är två av några bilder jag och Nora tog innan idag. Kommer fler bilder upp senare. Vi dansade också just dance i en timme och kollade en kort stund runt på datorn och nu e jag trött. Haha. Ska kolla på mästerkocken senare :D Yey

Ska ut och fota

 
Slänger in ett snabt inlägg nu. Vaknade klockan 1 :O Omg... jag har aldrig i hela mit liv vaknat så himla sent? Nu laddas kamera betteriet och när jag gjort mig iordning ska jag ut och fota med Nora och lite så! :D 
Bjuder på en snabb bild som jag låg och asgarva åt igår kväll ;)

bra inlägg här eller?

 
Idag har jag inte gjort någonting. Bara spelat gitarr och legat vid mobilen. Jag ångrar att jag inte gjorde något annat... imorgon ska jag ta mig ut och ta fina bilder med någon kompis jag ska hitta har jag bestämt mig. Del 2 av frågestunds videon kommer förmodligen upp imorgon och den videon med Ellen som skulle komma upp idag vet jag inte om jag kommer att lägga upp för jag ser hel konstig ut...hahah

 

Fruktsallad

 
 
Igår var jag hos Emelie. Vi åt mat och fruktsallad, till och med macarons :D

videoblogg

 
 

Skaffat kik

 
Vet ni en sak? Jag har skaffat kik :D Wah, så nu kan ni skriva och prata med mig och allt det där så blir det jätte roligt! Eller ja.. om någon nu skriver till mig..lol!

Ny teckning

 
Igår ritade jag ju typ hela dagen. Jag hade verkligen tänkt jätte länge på vad jag ska rita, sen kom jag på att jag kunde rita en tjej med en kamera och rama in den sen! :D Waah!

opepp

 
Idag har det varit en sånn dag när jag inte varit pepp på någonting. Har bara suttit och ritat heeela dagen typ. (Om ni vill se hur teckningen blev, klicka på instagram ikonen i menyn)  Och så har jag och Ellen spelat in en video som kommer upp imorgon får jag hoppas :D Nu ska jag försöka svara på alla era kommentarer och sen ska jag dra mig till sängen troja. 

I won't give up-cover

 
Lova har gjort ännu en cover på I won't give up av Jason Mraz. Den är bra så kolla in den och kolla in hennes andra cover

"Dagens pepp"

 
Vet inte om detta är något pepp...haha? Men tycker den är as bra :thumbup:

Tävlar hos Moa

 
Jag är med och tävlar om Moas goodiebag som inehåller sjukt grymma saker som Hello Kitty lösnaglar,Parfymen Escada sexy graffiti, oboy mobilskal och en massa mer! :D

 

ceep calm and draw

 
Är så sugen på att rita något, men jag vet inte vad? Har ni något förslag? :D :D

Godmorgon

 
Har absolut ingen aning om vad för bloginlägg jag ska göra. Ska se om jag kan fixa ihop ett design/gimp inlägg senare! Så nu får ni en gammal bild i svart och vitt...hehe :3 

Mål med 2013

 
 
Igår satt jag och klurade och klurade på några mål med 2013. Efter mycket tänkande kom jag på lite. Jag har tänkt att ni ska få hänga med mig och mina mål med detta året. När jag klarat ett mål, stryker vi över det i min lista :D

Hur blev min teckning?

 

Fina kläder

 
Jag gillar att hitta snygga kläder från olika hemsidor och sen göra ett collage av allt snyggt! Förmodligen har ni som följt min blogg i några månader märkt att det kommit upp sånna här inlägg lite då och då ;)
Nu ska jag snabt åka ner till stan och köpa mina pennor. Börjar inte må så bra. Har ont i halsen och näsan rinner hela tiden. Bra nu på lovet och allt....

Tävlar

 
Jag är med och tävlar hos Felicia om 400kr på kamda. Gud va grymt pris! Om jag vann skulle jag vijla vinna den här reflexskärmen och detta objektiv lock! Skulle bli överlycklig om jag vann, det här är saker jag verkligen behöver, i alla fall reflexskärmen. Men objektiv locket skulle inte sitta helt fel det heller.  
Eftersom jag inte vet vilken min favoritbild under 2012 är så tar jag en bild som jag tycker är ganska speciell:

Ska rita lite

 
Imorgon åker jag och mamma och köper nya promarkers så nu ska jag rita en bild som jag ska färglägga med de nya pennorna. Ni får en bild på hur det blev när det är klart :)

throw back

 
Hittade några bilder från när jag var ungefär 2-4 år kanske. Jag älskar verkligen de här bilderna, de visar så mycket kärlek och glädje! Jag kommer ihåg att jag gillade att rita på min sån rittavla och hur jag gick med pippi långstrump peruk under min mössa och typ dog av värme. Haha! Har ni bilder från när ni var små? :)

Hello 2013

 
Jaha, nu är det 2013. Jag är inte allt lika taggad på det här året som jag var på 2012. Jag tror inget år slår 2012. Men vi får se hur allt blir. Jag ska i alla fall satsa på skolan och bloggen till till 100, eller ja. Så säger man ju i alla fall men så gör man inte det efter några månader. Haha, men jag ska försöka hålla fast vid det ;) Har ni några nyårslöften?