Sunglass time

Hej! Äntligen börjar våren och solen kika fram, såå skönt. Snart sommar och värme. Jag är riktigt galen i solbrillor. Det är till och med så att jag på vintern kollar på solbrillor. Här under hittar ni 3 sjukt snygga solbrillor jag inte skulle tacka nej till. Vilken är eran favorit?
 
 

Dagens foto inspo

 

What's on my iPhone 5s

 

Ben&Jerry's Strawberry Shortcake recension

Nu har jag smakat på den nya smaken från ben&jerry´s. Den var väldigt god, dock inte den godaste jag smakat. Jag tycker att frozen yogurt smakar lika dant som glass vilket är bra. Det ända jag inte gillar med den är de vita kakbitarna som fanns i. Jag tyckte inte dem var goda. Annars var den god, men inget jag förmodligen kommer köpa igen. Den får betyg 2/5.
 
 
 

Vendela svarar

 

It's my birthday

Hipphipp hurra! Idag fyller jag år och jag har fått saker som jag är så glad och tacksam över. Tack! Jag fick b.la min älskade Iphone 5s som jag velat ha så länge. Var verkligen i behov av en ny! Ikväll kommer Emelie och vi ska fira mig lite och kolla på Melodifestivalen och heja på Oscar. Ha en super duper bra dag♥
 
 
 
 

Ben&Jerry's NEW

Hej allihopa och glad alla ♥ dag på er! Idag har jag även fått sportlov vilket är så så så skönt, har längtat så länge nu. Efter gitarren idag stack jag och mamma till hemmakväll och så köpte jag en ny ben&jerry som är frozen yogurt. Är jätte spännd på att smaka den.
Vill ni kanske ha en rewiew på vad jag tyckte om den? 
 
 

Alla hjärtans dag DIY's

 

Veckans planer

 
Här ovan hittar ni veckans fullproppade schema. Massa prov och läxor men blickar fram till lovet och min födelsedag! Längtar♥

Repost- så här länge håller ditt smink

Läppstift och läppglans:
Läppstift och läppglans har ett långt böst före-datum eftersom de inte innehåller så mycket vatten där bakterier växer. Tänk dock på att inte låna ut till några andra , då kan du smittas av sjukdommar.
 
Mascara:
Att använda en gammal mascara medför risk för att drabbas av en ögoninflamation. Om maskaran börjar klumpa sig eller lukta konstigt, släng den direkt och byt.
 
Foundation och concealer:
Om din flytande foundation "skär sig" är det dags att kasta den och köpa en ny. En vattenbaserad håller upp till ett år medan en oljebaserad kan hålla det dubbla.
 
Puder, rouge och ögonskugga:
Släng om du får hudirritationer och var noga med att tvätta borsten ofta.
 
Läppenna, kajal och eyeliner:
En flytande kajal håller ungefär ett år medan en fast håller upp till två år. Håll bakterierna borta genom att vässa pennan ofta.

Pannkakslunch

Hej! Idag åt jag och Emelie god pannkaks lunch med grädde och färska jordgubbar, såå gott! Nu blir det att kolla på Melodifestivalen!
 
 
 
 

Bättre självkänsla

Måste tipsa om en jätte bra video att lyssna på t.ex när man har fullt upp i skolan, när man ska sova eller på bussen. Det är en mentaltränings video för bättre självkänsla. Riktigt bra och avslappnande.
 

Boring Tuesday

Hej! Kom för några minuter sen hem från skolan. Nu ska jag plugga lite och äta min fruktsallad. Imorgon ska min klass och en annan till köpenhamn och b.la. shoppa. Kul kul! Får se om jag hittar något att köpa♥
'
 
 

Favs of the month

 

Craycray.se

Många har frågat vart jag fått tag i mina babylips b.la. Mina är från Craycray.se, en sida som säljer saker som är väldigt svåra att få tag på i Sverige, eller som inte alls finns i Sverige. Så kika in den sidan!

Film/Serie tips

 
 
 
 
 
 
 

Wanties ☆ Abercrombie

Alla kläder från http://www.abercrombie.com

Jag på Youtube

Hej! Uppdateringen på bloggen har varit jätte dålig på sista tiden, men har inte haft idéer till inlägg tyvärr. Men någonstans jag varit aktiv är Youtube. Där finns det en massa videor som ni inte sett. Vill inte att min blogg ska vara fylld med videor så därför har jag inte lagt upp de här. Men ni får gärna prenumerera om ni vill bli uppdaterade oftare.