What's on my iPhone

 

Önskelista ♥ födelsedag

 

Hissar och dissar mina läpprodukter #1

 

Amerikanska pannkakor

Idag åt jag amerikanska pannkakor och det var super duper gott med all frukt på. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Har prov imorgon så har pluggat till det och ska nog fortsätta göra det snart. Vad har ni gjort idag?
 
 

5 favorit bloggar

1. http://l0ve.blogg.no 
2. http://tinkerbella.se
3. http://megapixlar.blogg.se
4. http://kenzas.se
5. http://angelicablick.se

Månads haul ♥ Januari


Alltid bra en bra morgon med...

Om du varje morgon kollar på Snooza med Simon och Emil kommer du gå glad till jobbet/skolan. För detta gör mig på riktigt gott humör innan skolan. Om ni inte hört talas om detta innan är det en morgon show som kommer ut varje morgon på youtube på kanalen SPLAY. Simon och Emil som de heter pratar om allt och är riktigt roliga. Igår hade de Oscar som gäst (det avsnittet har jag sett ca 8 gånger nu). Kika in på det avsnittet här under. 
 
 
Sen vill jag önska alla en jätte bra fredag och be om ursäkt för den dåliga uppdateringen :( 

Best friend tag

 

012014

Vad tyckte ni blev finast, svart och vitt eller färg? :)
 
Hej hej! Efter skolan var jag med Emelie ett tag. Vi fotade och spelade in en best friend tag som kommer komma upp inom kort. Nu är jag snart klar med dagens läxor. Sen ska jag kolla på äkta människor, den är så läskigt men kan inte sluta kolla på det för det är så sjukt bra. 
 
 
 
 

Best friend tag idag??

Godmorgon. Idag kanske det blir en best friend tag med Emelie, så om ni har några roliga frågor till videon så kommentera här under♥
 
 
 
 

Lördag morgon

 
Godmorgon! Eller kanske god förmiddag? Sitter nu och spelar lite gitarr. Till fukost åt jag denhär goda frukosten som ni kan se på bilderna. Smoothien innehåller banan, hallon och kiwi. Vill ni veta hur jag gjorde den goda smoothien kan ni kolla på videon nedan. Ha en bra dag♥
 
 
 
 
 

Vad vill ni helst ha för video?

Nu kör vi på en till rösning här då. Tänkte göra videos imorgon, men vad för video vill ni helst ha? RÖSTAAA
 

Snö bilder från 2013

 
 
 

Dagens foto inspo

 

1 fel 2 rätt

 
Vilken tror ni är FEL?

140113

 
Hej hej! Idag efter skolan var jag med Emelie några få timmar. Nu har jag just gjort klart lite läxor och nu väntar avsnittet av äkta människor som jag inte såg igår. Kollar ni också på det? Ha en fortsatt bra kväll♥
 
 

Sephora wanties

Sephora är helt klart en utan mina favorit butiker, bästa sminkbutiken helt klart! Här ovan hittar ni lite jag vill ha där ifrån. Har ni någon favorit?
 
1. Urban Decay Naked 3 ögonskuggspalett. 2. Too faced blushing bronzer. 3. Nars concealer. 4. Too faced läppstift.
5. Benefit Hervana blush. 6. Nars Lip pencil. 7. Nars läppglans. 8. YSL läppstift
 

Shoe wanties

 

Min the body shop collection del 2♥


urban outfitters collage

vilken är er favorit?

Min the body shop collection del 1♥

 

Hur du gör snygg text i GIMP


Återblick 2013. Juli-September

drack god smoothie, fotade med emelie, var på helsingborgsfestivalen som var den bästa dagen på hela sommaren, fotade eric saades konsert, var på emporia med emelie, var med när ulrik blev intervjuad av radio, såg ulrik i borås, bakade regnbågsmuffins med emma, var på mastrand, fotade tilda och hennes hästar, bakade macrons med emelie, var med bästa emelie typ varje dag, åt b&j med emma.
 
åkte till göteborg, var på malmö festivalen, hade kräftskiva, fotade loreen, fotade oscars signering i malmö, åt amerikanska pannkakor, såg ulrik i ängelholm, var på ljusfesten med emelie och filippa, spelade golf med emelie och åt glass, fick hem min forsta glossybox, var på råbocka outdoor mycket.
 
shoppade i göteborg, var på bokmässan, hyrde filmer, köpte lite behövligheter, köpte mina dr martens, träffade ulrik för sista gången av 2013, kollade på agnes konsert, var på liseberg.

tio bästa

1. låtarna: boys don't cry, #fail
2. affärerna: the body shop, sephora, monki
3. personerna: familj, vänner, ulrik, oscar
4. känslorna: sena sommarkvällar, precis innan ulrik kommer upp på scen,
när ulrik kollar på en och ler, när man har mycket pengar.
5. sakerna: kamera, dator, mobil, gitarr.
6. youtubers: linnahlborg, michellephan, 
7. instagrams: @ulrikmunther, @oscarzia
8. outfitsen: shorts/snygg topp/drmartens, highwasted shorts/stickad tröja instoppad lite i byxorna/dr martens.
9. apparna: vine, instagram, facebook messenger
10. vardagstipsen: gör det du mår bra av...
 
 

Repost- hur man får mycket bokeh

 

Dagens foto inspo

 

DIY ♥ candle

 

Vad vill ni se mer av i bloggen?

 
 
 
 
 

Återblick 2013. April-Juni

Hade finaste solnedgången, skapade en fotolista på min blogg som inte blev av haha, fotade blå blommmor, fotade med Nora, fotade vattenbilder, skaffade pink party biljetter, firade min syster, kollade på Ulrik i Lund.
 
Köpte skolavslutningsskor, åt gott, var på pink party, var i stömstad, fotade outfit bilder, hade finaste shortsen på mig typ varje dag, var på största godisbutiken, läste en super bra bok.
 
Köpte två essie nagellack, tog bilder på mig själv, var på väla med emelie och åt gott, hade sommrig outfit på mig, köpte bästa läppbalsamen, firade midsommar med god mat, var på emporia med ellen, fotade mer bilder på mig själv, köpte min favorit jeansväst, var på liseberg, åkte till Danmark med pappa, fick sommarlov! 
 

Kusin TAG med Lova

 

Monki REA

Ni hittar fler kläder på REA på monkis hemsida.

Månads haul ♥ December

 

Lördag 4 Januari

Idag kommer Lova till mig. Vi ska fota lite bilder och öva lite tills imorgon då vi ska spela och sjunga för farmor och farfar och deras vänner, haha. Vad händer hos er idag?♥ Tog nyss en jätte god frukost som ni ser på bilderna. Ha en bra lördag.
 
 
 

Strawberry Cheescake

Åh det var så längesen jag åt b&j så nu var det på tiden tyckte jag. Älskar straeberry cheescake, men favoriten är half baked. Vilken är er favoritglass?♥
 

Dagens foto inspo

 

Före och efter bilder

Jag vet att ni tycker om före och efter bilder, så här kommer 3 nya bilder innan och efter redigering. Som ni ser så gör redigeringen väldigt mycket. Har ni någon bild ni kanske skulle vilja ser hur jag redigerade?♥
 
 
 
 

2 bilder i 1 bild

 

Nyår 2013

Gott nytt år på er alla! Hoppas ni hade en jätte bra start på året igår. Jag inledde det nya året med Ulrik i lurarna (som de andra 2 senaste åren) med fyrverkerier, tomtebloss och härligt sällskap. Vi åt mycket gott och hade roliga aktiviteter också.
Hur firade ni in det nya året? Har ni några nyårslöften? (Det har inte jag)
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt år, ny lista