' ♡VENDELA NILSSON♡ -

Golf dag

Hej hej! Idag stack jag och Emelie ner till Råbocka och spelade minigolf. Det var super kul fast att Emelie vann med 5 poeng. Efter vi spelat så köpte vi glass med choklad och polka smak. Super duper gott!
 
 

Kommentarer
Postat av: ❤ w i l m a ❤

Åh vad gott med glass! :)

2013-08-06 @ 08:49:13
URL: http://wilmalinneas.webblogg.se
Postat av: Saga

Jättefin blogg! :)

2013-08-06 @ 09:46:39
URL: http://saganilssons.blogg.se
Postat av: Mikael

Hejsan, vilken fin blogg du har!

Jag hoppas det är okej att jag skriver detta här men jag undrar ifall du är intresserad av ett modeforum där man kan diskutera allt mellan himmel och jord som rör mode? Tanken är att hjälpa bloggare och andra med hemsidor att synas mer utan att behöva betala pengar. Eftersom vi har en hel del besökare så får man automatiskt fler läsare till sin sida om man gör bra inlägg, dessutom är man delaktig i en rolig gemenskap med likasinnade. Vi erbjuder också rabattkoder från välkända e-handlare, event, stylingtips och mycket mer. Om du bara vill läsa inlägg och inte bli medlem så är det helt ok men du får gärna visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta. Ha en fin dag! / Tack och kram från ModeMikael

2013-08-06 @ 09:55:04
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: Emmelie

Fin blogg! :)

2013-08-06 @ 15:01:25
URL: http://emmelieandersson.blogg.se


Kommentera inlägget här:

:
Kom ihåg mig.



:

:

Trackback
  • Startsidan


  • Vendela Nilsson, 16 år gammal och driver Ängelholms största Youtube kanal. Jag skriver för det mesta om mode, skönhet och min vardag. Hoppas det gillas!


    Kontakt/sponsring:
    [email protected]