design

Hej! Jag hade tänkt göra en ny bloggdesign i lite höst stuk. Men när jag skulle klista in en mall så klistrade jag in den här och inte på min test blogg! Så hela min design är borta nu! Jag är så himla arg och ledsen! Varför tänker jag inte. Så nu har jag en design som jag hade för länge sen. Jag ska fixa bloggen, och när jag ska göra det kommer jag inte ha tid att blogga. Så bloggen kommer stå still från och med imorgon några dagar (kanske 3-4) eftersom jag har fullt upp av att göra min nya design.
Hoppas ni kommer gilla den nya designen! kram

:)


Med eller utan färg?


LOUISE


rubrik

Hej! Uppdateringen här är väll sådär...har inte något "blogg-mode" just nu... Har många bilder som måste redigeras men jag måste gå in på min gamla dator för att redigera för där har jag gimp. Har försökt ladda ner gimp här ett par gånger men det har aldrig frunkat. nu håller jag på att ladda ner det igen och håller tummar och tår för att det ska funka så jag blir pepp på att blogga igen. Så ja..nu vet ni! Iblad behöver man ju en liten paus.. 

Now I have it!


Tips på bra foto prylar?

Hej! Jag vann ju fototävlingen på Pntus blogg, men jag vet inte riktigt vad jag ska välja ,som jag ska ha. Jag vann ju 200kr på kamda.se. Jag har valt detta close-up filter för 99kr, men vad ska jag välja mer? Har ni tips på bra filter eller något annat som kan göra mina bilder extra bra? Kommentera då så blir jag jätte glad!


Musik

Nu ska jag ha musik' YEEYY


Jag sjunger baklänges?

 

well you can break my bones with sticks and stones


Safe and sound


la playa


HAMNEN


FINT


Ny frissa

Snart sticker jag till frisören som ska fixa till mitt hår lite, brukar få vara där i 3h...vilket är riktigt länge. Men tar med mig min bästa bok (eld) så att jag inte somnar, haha!


HÖST VIDEO

 

Inspiration till er

 

let me love you


På väg hem

Halloj! Nu sitter jag i bilen och är på väg hem. Dagarna har gått jätte fort här uppe och jag vill inte hem. Nu ska jag plugga till spanska provet och lyssna på bra musik!

arkiv bilder


En tripp till Norge-video

 

ISA-BOMB

 

Dagens pepp!


Den stora kärleken

Har sett det här klippet nu så himla många gånger, och skrattar lika mycket varje gång! Så himla bra, hahahah!
 

NORGE

Alluu!!
Idag blir det att åka över till Norge. Ingen aning om vad vi ska göra där, fast vi hittar väll på något! :) Hoppas ni har det bra, åker hem imorgon :(
 
bild från igår när vi var nere vid hamnen

Blev du veckans blogg?


Dagens pepp!


Strömstad e fint


JAG VANN!

Jag vann foto tävlingen hos Pontus! Åh, är så himla glad! Tack till ALLA som röstade! Det var bland annat Alva och Amanda som röstade!
Tyvär så fanns inte det close up filtret jag ville ha i lager, vi får se hur det blir. Om det inte går att fixa valde jag en reflex skärm, lite roligt för jag är ju med i en annan tävling om en reflexskärm...fast större, haha. Men om jag vinner den skadar det ju inte med två stycken...
TACK TACK TACK! :D

MIRA 2


VIDEO-STRÖMSTAD

 

Tävlar...IGEN

Jag har blivit tävlings galen! Är just nu med i 3 tävlingar.
Nu är jag med och tävlar hos Linnea om den här reflexskärmen! Temat är valfritt så tävlar väll med den här bilden igen! :D

Jag sjunger med helium

 

Bra nyheter

Hej! Jag kan blogga i Strömstad! Yey! Så nu kan jag uppdatera er ännu bättre under 4 dagar! Bra va! :D
bild från Gnosjö.

Ulrik Munther-Big in Japan 2

I fredags kom big in japan del 2 ut. Om du vill se, klicka på bilden!

Behind the scenes


rubriken ska vara här ja

Ska försöka redigera en film nu och sen göra tidinställda! (tråkigt inlägg...)
 

Är med och tävlar

Hej! Jag är med och tävlar ännu en gång ,fast nu om det här stjärnfiltret hos Hilda Fromm. Temat är din bästa bild. Eftersom jag inte vet vilken som är min bästa bild tar jag den här:
 

Kan man äta bilar?


Sommarlåten

Åh den här låten påminner mig så mycket om sommaren,sommarlovet. Den bästa tiden. Saknar det så mycket.

STRÖMSTAD

 
På Lördag åker jag till Strömstad och ska vara där i 4 dagar. Alltså till på tisdag. Ska bli skönt med några dagar ledigt. Det är så himla mysigt där uppe och jag ska göra så många tidinställa som möjligt eftersom jag inte kommer att ha med min dator upp dit. Eller jo, men det finns inget internet i stugan så då får jag gå någon annan stans. Så några live inlägg kommer väll. Men ja, nu vet ni det! :D
Jag och Louise just nu! Vackra och så!

Fredrik, Fredrik, Fredrik HEJ!

 

Jag och Lova-Born this way

 

VIDEOBLOGG

 

Dagens pepp!


I'm a frog


Glöm inte att rösta på nummer 5!

MacBook Air

Hej! Nu har jag äntligen min efterlängtade macbook air. Till datorn fick jag Imovie, och det betyder att jag kan börja göra roliga video bloggar igen! Yey! Jag är så himla taggad nu.

Glöm inte att rösta

Jag måste verkligen vinna den här foto tävlingen och nu ser jag att jag faktiskt ligger väldigt bra till! :D Och jag är så himla glad! Nu ska jag bara vinna! :D Om jag skulle vinna vet jag inte vad jag skulle göra, skriva av lycka! Åh, jag vinner aldrig något. Och om jag vinner ska jag göra en jätte rolig videoblogg eller något annat för att tacka er! Ni är bäst! SÅ RÖSTA PÅ NUMMER 5! 5! 5! 5! BARA 5!


Vill du bli veckans blogg?


Moa Lignell-Whatever they do

En låt jag lyssnar på väldigt mycket just nu är Moa Lignells låt Whatever they do. Kan den även på gitarr! Yay! Glöm inte att rösta på mig i fototävlingen! JAG ÄR NUMMER 5!!!
 

stile


oh oh oh it's magic


BOKHE




my heart is freaking out when I held ya





Rösta på mig

Jag blev finalist i Pontus fototävling. Det skulle betyda guld om jag vann. Jag behöver verkligen ett close up filter!
Alla som röstar får en länk,jag följer ALLA på bloglovin och kommenterar 3 inlägg på din blogg! Så snälla snälla snälla! Jag ber dig! (hahaha).
 
RÖSTA HÄR, JAG ÄR NUMMER 5! Kommentera gärna när ni röstat så jag vet vem jag ska följa,kommentera och vem som ska få länk!

Blev du veckans blogg?


MIRA





PHOTO WALL





Birthday

Tjohej! Idag fyller min kusin år, Lova. Så nu är jag hos henne! Upd när jag kommer hem förmodligen!


Äter mini mentos

Hej! Nu blir det körslaget med mini mentos! Nom Nom. Själv tycker jag inte det är så roligt..men det är ju det enda som finns på TV nu.
Ska ni också se körslaget?


BLOGRESPONS

Nu har jag skaffat en frågelåda på blogrespons! (finns i högra menyn) Wey, har tänkt på det länge nu, och äntligen! Så om du har något att fråga mig så fråga vad som hällst! Allt från design till vilken tandkräm jag har (hahaha). Jag vet att det är många som har frågor om design osv, innan har jag inte svarat på design frågor eftersom jag tycker man ska väll kunna googla själv. Men nu när jag har den här frågelådan så tänkte jag svara på era design frågor, komma med förslag på bra design sidor och ge er inspiration till designer. Jag gör inte designer till andra gratis.
 

Det här är gott


Kolla vad söta små mentos jag fick i min Lördags påse! Alla är jätte goda, men jag gillar Green Apple bäst!
Funderar på att ändra min header lite...är inte så nöjd med den jag har nu, den är liksom...tråkig.

Ulrik Munther-Big in Japan

Äntligen har del ett av Ulriks webbserie kommit ut. Har väntat i flera veckor nu. Serien handlar då om Ulrik, om hans sommar turné, och tillslut slutar det med att han åker till Japan och kör en Japan turné!
I första delen får du se bland annat klipp från när han var liten, när han blir intervjuad av en japan, hur han kom med i Lilla Melodifestivalen och Kjell (Ulriks pappa). Tycker ni verkligen ska se den här för den är så himla bra! Åh gud!
Klicka på bilden för att kolla!

Vilken dagens pepp tycker du bäst om?





Vad är det här, jag lämnar huset i två timmar. Två ynka timmar...

"Vad är det här, jag lämnar huset i två timmar. Två ynka timmar...Sen kommer jag hem, och får reda på att Andreas har gått med i en annan familj, aah det har han. Det går ju bara inte. Han är med i en familj och en familj är endast...Haglund!"
 

Glöm inte att delta i veckans blogg!


I want you to know how things can feel




Leave it tonight and go your own way




flowers on my giutar





Dagens pepp!


plask plask


more stones




rönne å


forest




Dagens pepp!


Inspiration till er


Vill du bli veckans blogg?


ocean


You make me want to believe in everything




jag är med om tävlar

Jag är med och tävlar här om 200kr på tvspelsweb.se. Temat är kreativt. Jag skulle vilja vinna det här close up filtret. Jag skulle bli överlycklig om jag vann! Jag behöver verkligen ett close up filter. Det skulle göra mitt år, helt seriöst! Hoppas jag vinner!
Och jag tävlar så med den här bilden!


 

Blev du veckans blogg?


It's something unpredictable, but in the end it's right








the girl in the forest



Paper star

Tjo! Sticker till Lova,typ nu. Vi ska fotografera massor (förmodligen) så nu kommer jag inte ha bild brist! Wey! Sen ska jag även fixa med min meny som inte leder vissa kategorer rätt...
Ni får hade så bra sålänge!
 

Dagens pepp!


When words fail, music speaks





Jag hittar inte min...


paper bird




Fina färger på hösten

Det finns så fina färger på hösten. Röd,orange,gul. Hösten är verkligen jätte mysig. Men tråkigt väder kan det vara.
Här är en gammal bilder jag tog med min gamla kamera. Inte så jätte fin, men det är härliga färger.

Dagens pepp!


Inspiration till er-HÖST


Hur jag redigerar porträtt i gimp.

Woho! Tänkte visa er hur jag redigerar porträtt i gimp. Eftersom jag tror många kommer ha nytta utav det!
1.Börja med att lägga upp bilden du ska redigera.
 
2.Gå sedan in på, colours, auto, white balance. Då kommer det rättas till med ljuset, så ljuset blir bättre (offtast).
 
3.Gå in på colours, Brightness-Contrast. Ändra nu hur ljus bilden ska vara, och hur mycket kontrast den ska ha.. (Jag tog Brightness-30 & Contrast-26 på den här bilden).
 
4. Gå nu in på levels och ändra lite till på ljuset. (Jag tog 1,12)
 
5.Zooma nu in ögonen. Klicka på verktyget som ser ut som en lasso (som finns i toolboxen) och klicka runt irisen. Sen går du till colours, curves och gör så att ögonen blir lite glasigare och ljusare. Gör sen samma med det andra ögat. (om ni inte vill att "ringen" runt irisen ska vara där går du in på Select, none)
 
6.Som ni kanske ser nu så är ögonen lite mer glasiga och ljusare.
 
7.Till sisst går du in på colours, curves. Och ändrar ännu en gång ljuset och kontrasten.
 
Är det något ni inte fattar? Kommentera så hjälper jag dig! :D

Little miss paint brush

Jag älskar dem här! Fugurerna är så söta, och man känner igen sig i dem! Kolla mina andra inlägg om little miss painbrush r , här och här.



Dagens pepp!


Arkiv bilder i vintage


Jag har inga bilder att lägga upp... så får bli arkiv bilder, i annan effekt. Glöm inte veckans blogg HÄR!

Promarker paint

Hellou! Jag är verkligen jäätte sugen på att rita med mina promarkers. Men jag har absolut ingen idé om vad jag ska rita. Har ni något bra förslag?
(btw-Har mina inlägg kommit upp på bloglovin? För att jag följer ju min själv,hihihi, och mina inlägg har inte kommit upp, vad jag kan se)
 
några gamla promarker teckningar jag gjort:





RAINBOW




Sick

Jag är sjuk. Ont i halsen och förkyld. Så stannade hemma från skolan idag, så att jag kan vila  och må bättre imorgon så att jag kan gå till skolan. Det är ju skol fotografering imorgon. Jag ska försöka uppdatera er så bra som möjligt idag. Känner inte alls för att sitta vid datorn...
 

Dagens pepp!

 

Happy Birthday

När jag kollade runt i min hylla hittade jag en påse med en massa roliga saker. Bland annat ett kit med knappar,glitter,trådar,snören mm, som man ska ha för att göra egna födelsedags kort. Jag satte mig och gjorde 4 st på direkten (jag gjorde ett dumle kort fast det blev inte bra, så det får ni inte se..) Fast att jag har läxor att göra. Jag blev så himla sugen, var ju jätte längesen jag verkligen pysslade. Och det är många av mina kompisar som fyller år nu också! :D
Vilket gillar ni bäst? 

My whole horizon is you




On a sunset summer sky


Taylor Swift-We are never getting back together

 

Vill du bli veckans blogg?


JAG




Röda bär




ELLEN






f5

Som ni förmodligen ser så är min blogg ändrad lite. Det är en början på min nya design. (om inte klicka f5). Måste lägga in den här och göra den här för att den måste "kopplas" till mina kategorier osv. Detta är bara en liten ändring. Jag kommer ändra mer.
 

Blev du veckans blogg?

 

The king of our days-Ulrik Munther




Jag kommer ihåg första gången jag såg Ulrik, 11/7-2011 i Kristianstad kl 14.00. Jag hade precis börjat gilla honom. Jag kommer ihåg när jag skulle gå fram till honom för första gången. Va glad jag var då. Jag fick två autografer. En på boys don't cry singlen och en i mitt autograf block. Påvägen hem lyssnade vi på skivan om och om igen. Sen dess har jag inte fått nog av honom. Jag kollade på videoklipp,bilder. Kollade upp vart han skulle spela här näst.
Inte hade jag en aning om att just nu, idag, att HAN skulle veta vem jag är. Vad jag heter. Att jag skulle få se honom 15 gånger till. Han har gett mig världens finaste vänner och världens bästa stunder. Att han gått så långt, och blivit så stor. Den lilla Ulrik som vann lilla melodifestivalen, skulle stå och sjunga för hela svenska folket i Melodifestivalen, och komma på 3de plats i hela tävlingen. Han har ju till och med sjungt för kunga familjen. Jag är så himla sjukt stolt över honom. 
Jag älskar dig♥

Eslöv torg




Meningen med min blogg

Jag skapade min blogg för att ha någonstans där jag kunde lägga upp mina bilder,och får respons på dem. I början la jag bara upp bilder jag tagit. Först bara i en effekt som heter vintage. Då kallade jag mig för en vintage fotograf (hahahaha). Sen hittade jag Catys blogg. Och fick många nya idéer till min blogg. Sen började jag följa hela Kick back pack gänget. Jag lärde min göra roliga bilder i gimp. Ett tag la jag bara upp tips och idéer. Inte alls några bilder jag tagit själv.
Efter några månader,kanske 2,så började jag lägga upp egna bilder igen.
Det jag vill säga är att jag tror jag bara för det mesta vill lägga upp egna bilder på min blogg, bilder jag tagit själv. Men självklart kommer jag lägga upp dagens pepp, och allt det andra också. Men jag skapade ju min blogg för att lägga upp bilder som jag tagit själv.
(pinsam video)
 
Just nu håller jag på med en design, som ser mer ut som en "foto blogg". Det gör ju inte min blogg just nu. Tror det kommer bli jätte bra. Tro nu inte att jag ska ändra på min blogg,för det ska jag inte. Ska bara lägga upp fler bilder, som då jag tagit. 
 
Hoppas ni tycker det låter bra, hade bäst i världen!<3

Är hos farmor och farfar





Hej! Nu är jag hos farmor och farfar. Vi har ätit gott. Ikväll ska jag till Eslöv och träffa Ulrik för sista gången på väldigt länge. Kommer sakna han något sjukt. Tycker ju 2 veckor är för mycket att inte se honom. Jag får nog vänta några månader nu.
Jag vill också säga förlåt för att jag bara gjorde 3 inlägg igår. Jag glömde bort. (ehehee). Kollade på hunger games hela kvällen! Tror inte uppdateringen kommer bli så bra idag heller. Jag ska ju se Ulrik också grejer! HAJDÅ!
 

Dagens pepp!


Emelie, min kompis kom med ett dagens pepp förslag. Vilket var himla kul! Ibland kan jag har slut på dagens pepp, och vet inte vad jag ska göra för någon! Då är ju ni bra till hjälp! Så om du har någon idé på dagens pepp kan du när som hällst skriva det till mig! :D