Mys fredag!

Det blir en riktig mys fredag ikväll! Först fångarna på fortet, sen blir det film kväll med familjen. Vi ska se the hunger games, eftersom mamma,pappa och Ellen inte sett den! Och så ska vi äta godis och en massa gott! :D Himla mysigt!



Dagens pepp!

everybody*

Saknar Bergkvara Water Festival.

Åh! Jag vill verkligen tillbaks till Bergkvara Water Festival! Det var verkligen helt awesome! Att fotografera kändisar är något av det roligaste som finns. Speciellt kändisar som dansar. Som t.ex Love Generation! Men Ulrik är ju alltid roligast!









Glöm inte att delta i veckans blogg!

Ni får inte glömma bort att delta i veckans blogg som utses på söndag. Man tackar väll inte nej till några nya läsare eller?
Vill också säga att jag kommer från och med idag bara göra 4 inlägg per dag. Pga jag har så mycket att göra, och jag känner mig stressad att jag måste göra 5 inlägg per dag. Så i veckorna blir det 4 inlägg,men på helgen kommer det komma fler! :D

FANTA

Här satt jag, skit stollt, trodde jag hade smakat alla Fanta smakerna. Det visade sig precis att det hade jag sjukt fel i. Det finns smaker jag aldrig hört talas om. Som Fanta BubbleGum, Sunny melon, Banana och Cherry. Dehär kan man såklart inte köpa i Sverige. Men förmodligen i USA och Japan!

Vilken dagens pepp tycker du bäst om?

Här kommer några fler dagens pepp jag lagt upp på bloggen innan! Vilken gillar du bäst? Och nu är det inte själva bilden,alltså vilken bild/färg som är finast. Kolla på texten!


Outfits


Because maybe You're gonna be the one that saves me And after all You're my wonderwall.





MASKROS


ANMÄL ER TILL VECKANS BLOGG!!

Har fullt upp

Hej hej! Vet inte om jag kommer lägga upp alla 5 inlägg idag (för er som inte märkt så lägger jag alltid upp 5 inlägg per dag på bloggen) för jag ska till tandläkaren typ nu, och sen ska jag vara med en kompis resten utav dagen. Och min kamera är på laddning så det kommer nog laddas hela dagen. Så jag kan inte fotografera...

William och Tora på lektion

Det här är en utav de videos som jag alltid skrattar lika mycket åt varje gång jag ser den! Hahaha! Den är så sjukt rolig!
 

Hjälp mig!

Jag har absolut ingen inspiration! Vädret är skit tråkigt,det finns inget att fotografera och, ah! Så om ni har något tips kan ni mer än gärna skiva det i kommentaren. För jag vill ju bjuda på roliga inlägg och inte tråkiga inlägg, som på mina läxor osv.
 

Världens finaste katt

Bullen är en utav de "levande varelser" som jag älskar mer än allt annat i hela världen! Bullen är världens bästa,snällaste,gosigaste,sötaste katt. Kommer alltid till mig. Sover med mig,och vaknar upp med mig. Älskar han så otroligt mycket!
 

Dagens pepp!


Pluggar!

Har flera läxor som måste göras denhär veckan. Så har inte tid att gå ut och fotografera. Desutom finns det knappt något att fotografera. Det är så fruktansvärt dåligt väder. Grått och skit tråkigt!

Vill du anmäla dig till veckans blogg? Klicka!

Jordgubbar på macka!


Vill du bli veckans blogg?


Dagens pepp!


Maddi Jane-Barricade

En låt jag ofta lyssnar på är Maddi Janes första egna låt som heter Barricade! Himla bra är den!
 

NORA 2


Har inte hunnit göra tidinställda

YO!
Har inte hunnit göra tidinställda igår. Vet inte varför... så ni får ett inlägg nu. Sen får ni resten utav de 4 inläggen sen, när jag kommer hem från skolan!

NORA

Var innan ute och fotade med Nora! Det är kul att fota personer man inte fotat innan! :D

Självpoträtt


Det vräker ner

Gud vad det regnar just nu!! :O Omg....

Blev du veckans blogg?

 

Dagens pepp!


SONJA

Hennes ögon.

LOOK OUT


Plocka rönnbär!

YOHEJ!
Var precis ute och plockade rönnbär som vi ska ha till deckoration på bordet ikväll! :D

Sticka ut

Jag tänker ofta på hur jag ska göra så att min blogg ska sticka ut från alla andra. Hur mina bilder ska bli mer speciella osv. Jag vill komma med egna idéer, och inte ta idéer från sidor som weheart it och andra sidor.
Jag vill att folk ska gå in på min blogg för att hitta inspiration. Det finns ju så himla många bloggar. Och det är bara några få som sticker ut för dem har kommit på en egen grej. Jag vill också komma på en egen grej. Men det finns ju nästan inget att blogga om som ingen annan bloggar om. Det är himla svårt att komma på något som igen annan gör.
Vad ska jag göra? Blogga om chips? Haha nej. Jag vill ju blogga om saker som jag gillar. Det finns ju redan en massa bloggar som har jätte fina foton,lägger upp super snygga outfits,kommer med bra idéer och bra recept. Ska jag bara hänga på där och vara en i mängden? Nej, jag vill att min blogg ska komma med något nytt. Men VAD?!
Alla bloggar ju redan om allt!? Jag vill att folk ska komma in på min blogg, kolla igenom mina inlägg och tänka "åh,den här bloggen var bra,den sticker ut, den ska jag följa" och inte "aha, det har hon gjort idag..ska nog kommentera och fråga hur hon mår så jag kanske får en kommentar på min blogg".
Jag vill att folk ska stanna upp, kolla igenom mina inlägg. Och komma med frågor. Och det är så himla roligt att ni gör det! Verkligen!
Så nu vill jag fråga er. För jag  vet att ni har jätte bra idéer och tips. Vad ska jag förbättra med min blogg,vad är dåligt, något nytt jag kan blogga om?
STRÖMMA MED IDÉER NU. SNÄLLA!

B-e-a-utiful

 
Hej!
Ikväll blir det kräftskiva! Ska bli såå himla roligt, jag älskar kräftor! Jag har bestämmt mig att hela den här dagen ska vara en foto dag. Jag ska ta bilder hela dagen! Jag är så himla taggad! Haha!
Har ni redan haft kräftskiva? :)

Glöm inte att delta!

 

Kontakta mig!

Hej! Äntligen kom jag in på min blogg mejl! Har inte kunnat göra det på flera månader. Men när jag väl kommer in ser jag att jag fått över 20 mejl med frågor om blogdesign,promarkers kepsar osv!
Jag tycker det är så kul att ni frågar! :D Wey. Har du någon fråga till mig kontakta då [email protected]!
   

Dagens pepp!


The best vloggers

William. You know him, right? Vem om någon skulle inte ta med William om de skulle gjort ett sånt här inlägg? Han är bara för skön, och hans dialkekt gör allt mycket roligare! Man känner igen sig i hans videos, och ah! BÄST!
 
Filip Winther! Hans "saturday vlog" är något man ser fram emot hela veckan. Som man hör på namnet, kommer dem ut på lördagar! Jag vet inte riktigt varför Filips vloggar är så bra och roliga. Haha! Alltså, han sitter ju oftast bara framför videokameran och bara pratar, och kan hända att han säger roliga saker ibland :) Hans musik är också grym.
 
  Samma dialekt som William, rolig som attan :) Vet inte vad jag mer ska säga om henne...haha! Men somsagt, hon är jätte rolig!
 
Ännu en till rolig vloggare! Ja, vad ska jag säga om han. Han imiterar sin mamma jätte roligt. Speciellt i den här videon! HAHA!
 
Det finns många fler vloggare, såklart! Men jag tror att det här är några utav mina favoriter. Tänkte göra ett till inlägg någon gång med fler vloggare jag följer! :)

Rain

Det regnar ute, och jag och mitt arbetslag ska samlas nere vid klitterhus och göra lekar och spela brännboll. Dagen kommer bli förstörd om det kommer vräka ner som det gör nu! Och min fika, den kommer bli blöt!
Hoppas det slutar snart!
Som tur e börjar vi 9 och slutar 1!

Två nya filmer

Tjo!
Det kom hem två nya filmer idag i brevlådan. Välkommen MRS. DOUBTFIRE, och Dirty Dancing. Jag har inte sett någon av dem. Känns hämskt att jag inte sätt dirty dancing!
Båda värkar jätte bra. Och jag ser ifam emot att få se dem! :D

Dagens pepp!


Fotobok

Hej! Kom precis hem från tandläkaren. För er som inte vet har jag haft tandställning och därefter fick jag en "ränna" som sitter bakom mina tänder. Nu hade limmet låssnat så rennan var lös. Så det fixade vi till! :D Dock så kom jag hem men att gluggen blivit större, så nu har jag gummiband vid mina framtänder! Men det syns inte.
 
Jag hittade min fotobok igår. Imorse kollade jag igenom den lite snabbt och insåg att den är faktiskt riktigt bra! Boken fick jag till hela mitt kitt, när jag fick kameran.

Sisters!


SONJA


Inspiration till er


Vilken dagens pepp tycker du bäst om?

Jag har ju en kategori som heter dagens pepp. Meningen med den är ju att ni ska få upp humöret och kanske få lite bättre självförtsoende med dem! MEN, vilken dagens pepp tycker du bäst om? Här är 4 st.



 

5 sanningar om mig!


Kollar i H&M katalog!

Hej! Först och främst vill jag säga förlåt för att uppdateringen nu idag på förmiddagen varit usel! Har inte hunnit göra några tidinställda på morgonen. Ska göra det idag! Så imorgon kommer alla inlägg komma upp regelbudet...eller vad man nu säger,haha!
Jag kom precis hem. Och just nu sitter jag och kollar i H&M katalogen. Behöver verkligen nya kläder nu.

Sitter i cafeterian!


Dagens pepp!


Inspiration till er

 

Två bilder som går ihop i varandra

Hade helt glömt bort att man kunde göra såhär med bilder förens jag såg på Lovas blogg! Det blir ju himla fint!<3

I skolan! :D


Pimpa din mobil med...?

Nagelstickers! Haha! De sitter jäätte bra (om man inte pillar va de förståss) och din mobil kommer direkt bli mycket finare! Kolla in min!

Vill du bli veckans blogg?


Dagens pepp!


Skriver in mitt schema!

Hey! Kollade precis klart på the hunger games! :D Somsagt, RIKTIGT BRA ÄR DEN! Och just nu,håller jag på att skriva in mitt schema i min kalender/almenacka. Ganska bra att ha den på två ställen kanske?
Ikväll blir det fångad (tror det är sissta avsnittet,wähä) och sen äta. Haha! Och efter det blir det att sova. Börjar kl 08:10 imorgon. Så får gå upp ganska tidigt om jag ska göra mig iordning,äta frukost,cykla till skolan. Och sen hitta spanska salen,där jag ska ha spanska (såklart). Som tur e har jag fått hjälp av min kusin vart det ligger, så vet på ett ungefär iaf. Tycker det är ganska svårt att hitta där inne. Men hittar nog där snart. Haha!
 

The hunger games!

Nu ska jag ta och titta på the hunger games! När jag kom hem från skolan, som faktiskt var väldigt rolig, låg den på mitt skrivbord! Fyy va glad jag blev! :D Haha! Filmen är ju så sjukt bra! En film ni MÅSTE se, om ni inte sett den!

Godmorgon!

Första dagen i skolan nudå!

Kort sammanfattning av sommarlovet 2012

Mitt sommarlov 2012. Har varit de bästa sommarlovet jag haft! Och det är inte bara för jag sett Ulrik över 10 gånger och att Ulrik nu vet vem jag är osv...eller jo. Men inte BARA! Faktiskt inte. Jag har fått träffa många munthers (munthers är sånna som gillar ulrik), gått på Liseberg, ätit Ben&Jerry, lyssnat på Takida på altanen, köpt keps på junkyard, blivit helgens awesome hos Keela, fotat fina bilder,häsat på Emma..osv osv!
Min blogg har blivit större! Och det är tack vore ER! Det är så himla roligt att i kommenterar med idéer och förslag. Jag har lärt mig mer i gimp. Och ja! Somsagt så har det här sommarlovet varit den bästa!
Imorgon börjar skolan...det var ju inte alls längesen jag stod i backen och sa hejdå till alla mina gamla klass kompisar och alla bra lärare, åt god jordgubbstårta. Det är helt sjukt! Och på den lilla stunden...har det hänt så mycket!
Just nu känner jag inte alls för att börja skolan. Lektioner,läxor... Men när man väl kommer in i de gamla rutenerna så kommer allt bli skönt!
Men jag ser jääättteee mycket fram emot att träffa mina kompisar, som jag inte sett på HEELLAA sommaren! Åh,gud vad jag saknat dom!
Jag tror, att 7an kommer bli awesome!

Blev du veckans blogg?

http://elinaleandersson.blogg.se/

Smultronstället

Hallo! Jag är hemma nu! :D Kom hem för ungefär 1h sen! Har haft några riktigt roliga dagar uppe i Småland. Lördagen var oslagbar! Riktigt riktigt bra var det! Träffa Emma och Kajsa. OCH Ulrik! Konsterten var riktigt bra. Dock så var det väääldigt varmt,cirkus 30-40 grader där inne...Men som tur lever jag! Woop woop!
 
I mormor och morfars trädgård finns det smultron. När jag var ute och fotade där i fredags gick jag och smaskade på smultronen samtidigt!
Update-glöm inte att kika in om du blev veckans blogg kl 20:06! :D

Mario Galaxy 2

Har ni spelat Mario Galaxy 2? Själv har jag spelat det i några år nu! Det går i perioder, ibland spelar man det hela tiden! Sen tröttnar man, sen börjar man igen!
Nu har jag fått dille på det igen! Det så sjukt bra bild. Och ah! Det är för bra!

Dagens pepp!


Följ mig-

På twitter-Vellamunther
På instagram-Vellamunther
På bloglovin-fotografnilsson.blogg.se
På videofy-Vendela Nilsson
 

Dagens pepp!


Några bilder från arkivet


Bakbok

 
Jag älskar min bakbok, finns så fina och goda saker där i!

Min almenacka!

Hej! Efter jag varit i studion igår åkte jag till Åhlens och köpte en almenacka som jag ska ha till skolan! När jag kom hem designade jag den själv! Såhär blev den!
 
framsidan:
 
baksidan:

Nu är jag framme!

Helloo!! Kom fram för kanske 45 min sen! Tågresan gick väldigt fort. Bara 25 min! Gött eftersom sträckan från Ängelholm till Halmstad brukar vara riktigt seg. Men inte idag :D
Har precis varit ute och fotat, samt ätit smultron! Nom nom. Men jag vet inte hur man lägger in bilderna på den här datorn, så ni får vänta tills jag kommer hem! Så ni får en bild från arkivet!
 

Mitt USB

Hej! Har ni sett mitt söta USB? Satte dit en liten filur,så nu e den mycket sötare! Hehe!

Icona pop-Love it

Antar att många redan hört den här låten. Men tänkte tipsa om den endå! Detta är en utav de låtar jag lyssnar på hela tiden!
 

Vad jag drömde inatt!

Hej! Igårkväll när jag skulle gå och lägga mig, kom jag på en as bra idé! Jag tar en bok och skriver ner alla mina drömmar! Så jag tog första bästa bok, rev ut de gamla sidorna och la den brevid min säng!
Mitt i natten vid 4, vaknar jag utav att jag drömt den knäppaste drömmen på länge! Så jag skrev ner det på direkten i min bok! Tycker ni också ska skaffa en sån här bok! Eller har ni en kanske redan?!
 
Jag drömde:

Jag sjunger!


Åker upp till mormor och morfar fre-sön!

Hey! Imorgon vid 3 tiden tar jag tåget upp till Halmstad, där morfar hämtar mig. Jag ska vara hos min mormor och morfar fre-sön. På lördagen ska jag se Ulrik i Gnosjö! Vilket ska bli såå himla kul! Var ett tag sen nu! (enligt mig).
Så uppdateringen kommer kanske inte vara lika bra som vanligt. (inte för att det inte varit det, de senaste dagarna man iaf). Kanske kommer upp 3-4 inlägg iaf. För de har en dator. Ska göra 2-3 tidinställda inlägg för varje dag. Jag tar med min kamera, så när jag kommer hem kommer ni få många mya bilder, på natur, och på...Ulrik!

Två bilder


Åker in till Helsingborg snart!

Hej! Åker in till Helsingborg med pappa, som ska spela in en låt! :) Så det ska bli kul! Sen ska jag köpa en kalender till skolan! :)

Dagens pepp!


Blir inget mer bloggande idag!

Eller...Isf blir det mobilbloggning! För jag kommer inte ha tid att sätta mig vid datorn idag :(


Är med Emelie

Hej! Är med Emelie! Det är därför jag inte bloggat Idag! Vi har precis ätit pizza! Uppdaterar när jag kommer hem!


Dagens pepp!


Det är så himla fint!

Jag har alltid älskat diep dye. Skulle jätte gärna vilja göra. Men...jag vet inte varför jag inte gjort det. Och har ingen aning viken färg jag ska färga den i heller :O
Om jag skulle hafft ljus blont hår skulle jag LÄTT färgat det till ljus rosa! ÅHÅHÅÅ! Det är så himla sjukt fint!
Glöm inte att anmäla er till VECKANS BLOGG!

Smaragd


Playing guitar

Hey! Tycker det är väldigt knasigt att mina inlägg inte kommit upp på bloglovin.. :O Snart kommer det väll med över 12 inlägg att läsa! Haha!
Men tycker det är riktigt kul att det redan är så många som deltar i veckans bogg. Eller ah,det är dedan tillräckligt många! ;) Och jag har itne tipsat om det eller någonting! Wey!
Just nu kollar jag på tv och spelar lite gitarr. Tar alltid fram gitarren när jag inte har någonting att göra!
Senare idag ska jag fortsätta jobba på tävlingen! Tror många kommer bli glada när ni får reda på vad ni kan vinna! Det är nämligen väldigt många som frågat om detta! :D

Har mina inlägg kommit upp på bloglovin?

Ja? Har dem de? För jag följer mig själv. (haha) och har inte fått några?


Vill du bli veckans blogg?


Dagens pepp!


Back to the playground

När jag och Ellen var ute och fotade igår...stannade vi inom lekplattsen och upplevde hur det e att va "liten" igen! woop woop!

GOMORGON!

Hej! Är jätte trött just nu för att jag låg uppe och såg hela OS-avslutningen i natt! Missade 1D...Wähä! :(
Snart ska jag spela Mario Galaxy 2! Klarade en bana igår som jag kämpat med i flera månader! (kollade hur man skulle göra på youtube...men ändån). Jag blev så glad så jag hoppade omkring och tjoade! Ni som vet hur känslan är, förstår mig!  
Känns också skönt att Ulrik e hemma nu! Har varit så tomt utav honom.... (hanharvaritijapanförersomintevet)
q-Vad ska ni göra idag?!

Inspiration till er

Åhå! Älskar hennes kläder! Och den mysiga gråa koftan! ÅHÅ!!

Typsnitt

Här är några typsnitt som jag använder ofta/är mina favoriter!
Ni kan ladda ner typsnitten på dafont.com

Skit I love!

Åh! Jag älskar mysis byxor! Just nu är mina favoriter hos Lova. Wähä! Måste cykla och hämta de!
Något jag också älskar är slappa,slarviga knottar! Och ha det till mysis byxorna! ÅHÅ! Haha. Det är mys!
Armband! Utländska tråd armband! Och så ska man ha många! ÄLSKA!

Blev du veckans blogg?

MEN TJEEANRE!
Jag tror inte att det blir någon lördagsvideoblogg på lördagarna...tyvär. Min mobil blir bara knäpp. Men jag tänker köra veckans blogg ändån! :D

http://amandaroos.devote.se/
 
GRATTIS!

Inspiration till er


Dagens pepp!


Lyssnar på när takida soundcheckar

Hej! Just nu ligger jag ute på terassen och lyssnar när takida soundcheckar! Man hör jätte bra så behöver inte sticka ner och kolla! Så här ska jag ligga hela kvällen och lyssna på deras konsert! MYS!

-Just nu så är min dator jätte konstig. Och min mobil har inget utrymme kvar. Så det blir ingen passande bild. Och ingen lördags videoblogg heller.


Svar på frågor.

•Har du gjort din design själv? ~Ja det har jag! •Gör du designer till andra? ~Nej tyvärr!


FYRVERKERI

Åhåhå det är så himla fint! Det här filmade jag när det var ljusfesten här nere i Ängelholm! Detta är bara början. Ni skulle sett sen...WOW!
Q-Har ni sett de här fyrverkerierna på ljusfesten? :D


De 3 bästa serierna på Disney Channel


Vad ska jag göra för knäppt i lördags videobloggen?

Hey!
Det är många som deltagit i veckans blogg. Men ingen har kommit med förslag på vad jag kan göra för knäppt i lördags videobloggen! Så nu får ni en ny chans att komma med förslag. Det blir ju ingen rolig video om jag inte ska göra något knäppt!
 

VETE

Här kommer en ensam bild på vete...haha! De andra vete bilderna blev inte bra....

One for all and all for one


Gras

Tjohej! Idag har jag varit med Emelie,vi fotade och åt glass! Sen har jag också fotat Judith som "medeltids människa". Antagligen kommer bilderna upp senare idag. Men om inte,imorgon bitti!
Och jag jag vill också säga tack till alla nya läsare att ni läser min blogg! Sjukt roligt!

Inspiration till er


Vill du bli veckans blogg?!


Back to the old


REMEMBER...


STALLET


Sugna på tävling?

Jag kollade igenom mina kategorier och ändrade namnen på de lite,igår. Jag såg att jag har en kategori som heter "tävlingar". Och kommer på att jag inte har gjort en ända tävling på bloggen.
Så därför ska jag hitta på någon rolig tävling till er. Men vet inte när det kommer komma...antagligen efter jag ändrat headern. Så det kan ta några veckor.
Och om någon av er ska vinna det jag tänkt,kommer det också ta lång tid...
Tips på vad an kan vinna? :D

A drop in the ocean

Eftersom jag bara har Ulrik bilder som ni inte sett i min dator sprang jag ner och tog några vatten bilder. Kan förstå att ni som inte är så stora fan av Ulrik inte tycker det är så kul att bara se en massa bilder på han hela tiden. Fast att han är det finaste killen i universum!
Det blev bara en vatten bild. De andra blev suddiga och dåliga!

OMG!!

JAG BLEV HELGENS AWESOME HOS KEELA! ÅHÅHÅ JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD!!! :D TACK SÅ JÄÄÄTTE MYCKET!!

PROMISE


Electrified (Karro&Isa)

 
Ni är så himla grymma tjejer!!

KORTLEK


NOM NOM

Hur kan man göra så himla fint? Ser ju extra gott ut när det är så fina kakor/bakelser! :3
 
 

NY BAKGRUND

Hej!
Jag har ju alltid haft den där tegelstens bakgrunden. Jag har bara bytat färg på den. Så nu tog jag min tid och bytade helt, till någon trä liknade bakgrund.
Vet inte om jag ska göra en ny header, som liksom passar med till bakgrunden. Men det blir inte idag.
 
update-just nu är jag på väla, ska köpa fotopapper! Och jag kanske har hittat en bättre bakgrund. Hehe, vi får se!<3

BEST FRIENDS


ISA


Butterfly fly away


Kamera varningsskylt?!

Har ni sett den här skylten någon gång?!


ELLEN


BUSFRÖ


Dagens pepp!


Är med och tävlar hos Josefines.se

Man kan vinna ett eget designat iphone skal! :D Jag vill så gärna vinna!!! http://josefines.se/2012/july/tavling-vinn-ett-eget-designat-iphoneskal.html#comment

JUDITH


Dagens pepp!


Ulrik-Kristianstad del 3


Ulrik-Kristianstad del 2

Grattis på namnsdagen världens finaste! Ha det så bra i Japan! Saknar dig

Ulrik-Kristianstad del 1


Baby you light up my world like nobody else!


Svar i frågestunden del 3


Svar i frågestunden del 3


SYSTER


forever&allways


Dagens pepp!


Photoshoot-LOVA


Svar i frågestunden del 2


BLOMMA


INSPIRATION

Var med Lova idag ett litet tag. Vi fotade! Bilder kommer komma upp under dagen. Här är två stycken!

EMELIE 2


Svar i frågestunden del1


Två bilder

Jag tror några svar på frågestunden kommer upp idag! WEY!?

THE BEACH

Hey! Åkte en snabbis ner till stranden för att titta när pappa doppade sig. Första gången för han.
Har inte varit vid stranden alls mycket i sommar...typ inget alls. Konstigt för jag bor bara några få minuter där ifrån...?

Dagens pepp!


FRÅGESTUND


EMELIE